Τινάζει τη μπάνκα στον αέρα η Λίβερπουλ για Μπαρέλα

Τινάζει τη μπάνκα στον αέρα η Λίβερπουλ για Μπαρέλα

Γη και ύδωρ προσφέρει η ομάδα του Γούργκεν Κλοπ για τον Ιταλό χαφ της Ίντερ.

Με το καλοκαίρι να είναι κοντά, η Λίβερπουλ ετοιμάζει τις μεταγραφικές της κινήσεις, με τον Γιούργκεν Κλοπ να κοιτάζει προς Ιταλία μεριά. Όπως αναφέρουν Μέσα ενημέρωσης της Αγγλίας ο Γερμανός τεχνικός έχει βάλει στα ραντάρ του το μεγάλο αστέρι τόσο της Ίντερ όσο και της Εθνικής Ιταλίας, Νικολό Μπαρέλα. 

Διαβάστε επίσης: Το πρόγραμμα των πλέι οφ μέχρι το φινάλε – Κομβική η επόμενη αγωνιστική

Οι «reds» δεν προτίθενται να κρατήσουν τον Φαμπίνιο στο ρόστερ τους τη νέα σεζόν με τον Μπαρέλα να αποτελεί μία ιδανική λύση και τη Λίβερπουλ να είναι έτοιμη να τα… σκάσει αφού σύμφωνα με όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας προσφέρει ως και 55 εκατομμύρια ευρώ για τον νεαρό Ιταλό που είναι όλα τα λεφτά στη μεσαία γραμμή των «νερατζούρι» όντας το «μηχανάκι» τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 26χρονος άσος τη φετινή σεζόν μετράει με την ομάδα του Μιλάνου 38 συμμετοχές με 6 τέρματα και 8 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται σε τρία χρόνια.

Πάντως, αν η Λίβερπουλ ολοκληρώσει μια τέτοια μεταγραφή σίγουρα θα προκαλέσει αίσθηση καθώς θα αναβαθμίσει πολύ τη μεσαία της γραμμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ