Άσχημα μαντάτα για τη Γιουνάιτεντ, χάνει παίκτη 11άδας

Άσχημα μαντάτα για τη Γιουνάιτεντ, χάνει παίκτη 11άδας

Μεγάλο πλήγμα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που χάνει για τη συνέχεια της σεζόν, πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή της.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μπορεί να ισοφαρίστηκε από τη Σεβίλλη με δραματικό τρόπο στο πρώτο ματς για τη φάση των 8 στο Europa League, αλλά ο Έρικ Τεν Χαγκ έχει πιο σημαντικά πράγματα να τον αγχώνουν από τον επαναληπτικό του Σάντσεθ Πιθχουάν.

Ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός, Λισάντρο Μαρτίνες, υπέστη ράγισμα στο 50 μετατάρσιο του ποδιού του και αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να αποκαταστήσει άμεσα τη ζημιά.

Διαβάστε επίσης: «Μην ανοιγοκλείνετε τα μάτια όταν παίζει ο Μέσι»

Δεν μπορεί να εκτιμηθεί με ακρίβεια ο χρόνος της απουσίας του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Γιουνάιτεντ, αλλά είναι σίγουρο πως θα χάσει τον εξαιρετικά κρίσιμο δεύτερο προημιτελικό στην έδρα της Σεβίλλης αλλά και σημαντικό μέρος των υπόλοιπων 9 αγωνιστικών που απομένουν για τη λήξη της Premier League.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι, βρίσκονται στην 4η θέση (56β) και δίνουν μάχη με την 3η Νιουκάστλ (56β) και την 5η Τότεναμ (53β) για το ποιες δύο θα μπουν στην 4άδα που δίνει εισιτήριο για το Champions League της επόμενης σεζόν και σίγουρα ένας παίκτης σαν τον Μαρτίνες με 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, θα λείψει πολύ από τον Έρικ Τεν Χάγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ