Τσέλσι : Θέλει να παραμείνει στην ομάδα ο Φάμπρεγας

Τσέλσι : Θέλει να παραμείνει στην ομάδα ο Φάμπρεγας

Δεν θέλει να αποχωρήσει από την Τσέλσι ο Σεσκ Φάμπρεγας, δηλώνοντας χαρούμενος που φοράει τη φανέλα της.

Στην Τσέλσι θέλει να παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Σεσκ Φάμπρεγας. Ο Ισπανός διεθνής μέσος των μπλε του Λονδίνου επιμένει πως δεν έχει σχέδια φυγής από το Στάμφορντ Μπριτζ παρά τις αμφιβολίες που υπάρχουν.

Ο προπονητής της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε, πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου και η έλευση του νέου προπονητή ίσως έχει άμεση σχέση με τον Φάμπρεγας. Αυτό διότι ενδεχομένως μειωθεί ο χρόνος συμμετοχής του 30χρονου πια, κεντρικού χαφ, προκειμένου να «φρεσκαριστεί» η μεσαία γραμμή των περσινών πρωταθλητών Αγγλίας.

Ο Φάμπρεγας έχει κάνει μεστή χρονιά με τη φανέλα της Τσέλσι, καθώς ως τώρα μετράει 45 συμμετοχές, 2 γκολ και 9 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Ο ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις του στην ισπανική ιστοσελίδα Cadena Cope εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει κάτοικος Λονδίνου. «Είμαι χαρούμενος και θα ήθελα να συνεχίσω στην Τσέλσι και τη νέα σεζόν. Είμαι πολύ καλά στην ομάδα.», είπε χαρακτηριστικά.

Η αλήθεια είναι ότι ο Φάμπρεγας έχει κάνει και καλύτερες εμφανίσεις με την ομάδα του Ρομάν Αμπράμοβιτς και αυτό θα εξεταστεί στα πλάνα της νέας σεζόν. Με το σύστημα 3-4-3 που παίζει η ομάδα, χρειάζονται δύο κεντρικοί χαφ για να πλαισιώσουν τον Ενγκολό Καντέ, με τους Μπακαγιόκο και Ντρινκγουότερ να είναι επικρατέστεροι. Ο Φάμπρεγας μπορεί να αγωνιστεί και ως επιθετικός μέσος, ωστόσο ακούγεται στο Λονδίνο ότι ο νέος προπονητής ενδεχομένως ζητήσει μεταγραφή για αυτή τη θέση, παραγκωνίζοντας τον Σεσκ Φάμπρεγας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ