Τσέλσι: Εκτός λίστας για την άκρη του πάγκου ο Λουίς Ενρίκε (pic)

Τσέλσι: Εκτός λίστας για την άκρη του πάγκου ο Λουίς Ενρίκε (pic)

Οι Λονδρέζοι σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας επικεντρώνονται πλέον σε δυο, για την άκρη του πάγκου τους.

Με τον Φρανκ Λάμπαρντ να μην έχει ξεκινήσει και πολύ καλά, η Τσέλσι κοιτάζει για αυτόν που θα βρεθεί στο τιμόνι της τη νέα αγωνιστική περίοδο, ωστόσο τα ονόματα που κοιτάζουν οι Λονδρέζοι όσο πάνε και λιγοστεύουν με ένα ήδη να… διαγράφεται από τη λίστα. Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν αγγλικά ΜΜΕ, η Τσέλσι έπαψε πλέον να ασχολείται με την περίπτωση του Λουίς Ενρίκε.

Διαβάστε επίσης: Σάλος με fake συνέντευξη του Σουμάχερ από chatbot

Σύμφωνα με την έγκριτη «Telegraph» ο πρώην τεχνικός τόσο της Μπαρτσελόνα όσο και της Εθνική Ισπανίας -αν και είχε συζητήσεις λίγες εβδομάδες πριν με τη διοίκηση- δεν εξετάζεται πλέον ως πιθανή λύση. Επίσης σύμφωνα με τα λεγόμενα της «Telegraph» πάντα, από τη λίστα έχει διαγραφεί και το όνομα του Πορτογάλου τεχνικού της Σπόρτινγκ Λισαβώνας Ρούμπεν Αμορίμ.

Έτσι λοιπόν πλέον τα ονόματα που προκρίνονται, είναι του Γιούλιαν Νάγκελσμαν που πρόσφατα απολύθηκε από την Μπάγερν Μονάχου καθώς και του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο που γνωρίζει την αγγλική πραγματικότητα μεταξύ άλλων.

Όπως και να έχει και με την μέχρις στιγμής απογοητευτική πορεία του Φρανκ Λάμπαρντ είναι δεδομένο πως, με άλλον θα πάει στην προετοιμασία για τη νέα σεζόν η ομάδα του Λονδίνου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ