Λίβερπουλ – Στόουκ 0-0

Λίβερπουλ – Στόουκ 0-0

Η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Στόουκ, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με μάγκικο βαθμό από το Anfield.

Η Λίβερπουλ προσπάθησε, έχασε απίστευτη ευκαιρία με τον Σαλάχ όμως η Στόουκ άντεξε και έφυγε από τον Anfield με σπουδαίο βαθμό.

Για την ομάδα του Κλοπ, η ισοπαλία την βάζει σε μπελάδες όσον αφορά την 4αδα, καθώς η 5η Τσέλσι βρίσκεται στο -9, με 2 παιχνίδια λιγότερα, ενώ την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τους Reds.

Από την άλλη, η Στόουκ μείωσε στο -3 από την 17η Σουόνσι, με 2 παιχνίδια παραπάνω από τους Κύκνους.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τη Λίβερπουλ να πιέζει ψηλά, με τον Σαλάχ να σπαταλάει σπουδαία ευκαιρία στο 5ο λεπτό, όταν από κοντά δε κατάφερε να νικήσει τον Μπάτλαντ.

Μετά το πρώτο δύσκολο 20λεπτο πίεσης των γηπεδούχων, η Στόουκ ξεκίνησε να βγαίνει σιγά σιγά μπροστά. Στο 20′ ο Ντιούφ πήδηξε ψηλότερα από όλους, έπιασε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 41′ η Λίβερπουλ σκόραρε με τον Ίνγκς, όμως το γκολ του ακυρώθηκε, καθώς ο παίκτης των Reds βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.

Στο δεύτερο μέρος, οι δυο ομάδες έκαναν αρκετά λάθη με τη Λίβερπουλ να είναι αρκετά φλύαρη, χωρίς να έχει ουσιαστικές ευκαιρίες για γκολ. Στο 87′ υπήρχε πέναλτι για τη Λίβερπουλ, καθώς ο Πίτερς βρήκε ξεκάθαρα τη μπάλα με το χέρι. Σαν να μην έφτανε αυτό, η Στόουκ λίγο έλειψε να κλέψει το ματς. Στο 89′ ο Σόουκρος δεν κατάφερε από κοντά να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα και να δώσει 3ποντο παραμονής στους Πότερς.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα

Οι συνθέσεις των ομάδων

Λίβερπουλ (Κλοπ): Κάριους, Γκόμεζ, Βαν Ντάικ, Κλαβάν, Μορένο, Αλεξάντερ-Άρνολντ (65′ Μίλνερ), Χέντερσον, Βαινάλντουμ, Σαλάχ, Ίνγκς (65′ Κλάιν), Φιρμίνιο.

Στόουκ (Λάμπερτ): Μπάτλαντ, Πίτερς, Ιντί (52′ Σομπί), Σόουκρος, Ζουμά, Μπάουερ, Ν’ντιαγέ, Άλλεν, Σακίρι, Ντιούφ, Κράουτς (65′ Φλέτσερ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ