Σαουθάμπτον – Μπόρνμουθ 2-1 (Vids)

Σαουθάμπτον – Μπόρνμουθ 2-1 (Vids)

Η Σαουθάμπτον πέτυχε μεγάλη νίκη επί της Μπράιτον και πλέον βρίσκεται στο -1 από τη Σουόνσι. Νίκη για τη Γουέστ Μπρομ, που πολύ δύσκολα θα προλάβει το τρένο της σωτηρίας.

Η Σαουθάμπτον κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μπόρνμουθ και να ανακτήσει ελπίδες για την παραμονή στην Premier League. Η Γουέστ Μπρόμ επικράτησε με 1-0 της Νιουκάστλ και διατήρησε τις ελάχιστες μαθηματικές ελπίδες για παραμονή.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Έβερτον επικράτησε με 2-0 στην έδρα της Χάντερσφιλντ, η Κρίσταλ Πάλας σκόρπισε με 5-0 την Λέστερ, πετυχαίνοντας τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας της, ενώ Μπέρνλι και Μπράιτον έμειναν στο 0-0.

Σαουθάμπτον – Μπόρνμουθ 2-1

Οι Άγιοι πέτυχαν μεγάλη νίκη απέναντι στη Μπόρνμουθ, αναπτερώνοντας τις ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία. Με 2 γκολ του Τάντιτς στο 25′ και το 54′ η Σαουθάμπτον κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μπόρνμουθ που έβαλε πολύ δύσκολα με τον Κίνγκ να ισοφαρίζει στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Όμως ο Τάντιτς είχε την λύση και έδωσε στην ομάδα του μεγάλη ανάσα.

Μπέρνλι – Μπράιτον 0-0

Σε ένα παιχνίδι με αρκετές τελικές προσπάθειες και από τις δυο ομάδες, η μπάλα δεν μπήκε στα δίχτυα με το 0-0 να μένει μέχρι το φινάλε.

 

Κρίσταλ Πάλας – Λέστερ 5-0 

Την μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της πέτυχε η Πάλας που σφράγισε την παραμονή της στην κατηγορία. Η άτυχη ήταν η Λέστερ που δέχθηκε 5 γκολ, αγωνιζόμενη για αρκετή ώρα με παίκτη λιγότερο. Το σκορ άνοιξε ο Ζαχά στο 17′ με τον ΜακΑρθουρ να πετυχαίνει το 2-0 στο 38′. Στο 56′ η Λέστερ έμεινε με παίκτη λιγότερο, με τον Ολμπράιτον να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα. Στο 81′ ο Λόφτους-Τσικ έγραψε το 3-0, ενώ 3λεπτά αργότερα ήταν σειρά του Βαν Άανχολτ να γράψει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Μπεντέκε.


Νιουκάστλ – Γουέστ Μπρομ 0-1

Στο τέλος του πρωταθλήματος, η Μπρομ φορμαρίστηκε, όμως φαίνεται πως είναι αρκετά αργά. Η νίκη με 1-0 επί της Νιουκάστλ διατήρησε τις ελάχιστες ελπίδες της Μπρομ για παραμονή, όμως μοιάζει απίθανο να προλάβει το τρένο. Το γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχε ο Φίλιπς στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης.

Χάντερσφιλντ – Έβερτον 0-2

Η αδιάφορη Έβερτον επικράτησε με 2-0 στην έδρα της Χάντερσφιλντ και έμπλεξε τους γηπεδούχους για τα καλά. Οι νεοφώτιστη Χάντερσφιλντ έμεινε στους 35 βαθμούς και στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Τα γκολ της Έβερτον πέτυχαν οι Τοσούν στο 39′ και Γκουεγέ στο 77′.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ