Δείτε ποιον προπονητή – έκπληξη τσεκάρει η Τσέλσι (pic)

Δείτε ποιον προπονητή – έκπληξη τσεκάρει η Τσέλσι (pic)

Στη λίστα των υποψηφίων για τον πάγκο της Τσέλσι, βρίσκεται σύμφωνα με αγγλικά μέσα, ο τεχνικός της Σέλτικ, Άγγελος Ποστέκογλου.

Τα σενάρια για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Τσέλσι δίνουν και παίρνουν με νεότερα δημοσιεύματα να φέρνουν στο προσκήνιο το όνομα του Άγγελου Ποστέκογλου.

Ο Ελληνοαυστραλός προπονητής της Σέλτικ, σύμφωνα με τη «Mail Sports» και «The Guardian», ενδιαφέρει τους ανθρώπους των «Μπλε» που έχουν βγει στην αγορά και αναζητούν τον επόμενο τεχνικό του συλλόγου του Λονδίνου, μετά το «άκυρο» που τους έριξε ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Διαβάστε επίσης: Άρης – Ολυμπιακός 58-82: «Σκούπισε» τον Άρη και τώρα… Φενέρ

Πρώτος στη λίστα της Τσέλσι αυτή τη στιγμή φαίνεται πως είναι ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, μετά την αρνητική απάντηση και του Λουίς Ενρίκε, όμως η προοπτική να αναλάβει την αγγλική ομάδα είναι το μόνο σίγουρο πως θα ενθουσίαζε τον ομογενή τεχνικό.

Το συμβόλαιο του Ποστέκογλου με τον σκωτσέζικο σύλλογο ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και στην μέχρι τώρα πορεία του στον πάγκο των Κελτών έχει 105 παιχνίδια, με 79 νίκες, 10 ισοπαλίες και 16 ήττες. Έχει κατακτήσει ως προπονητής της Σέλτικ ένα πρωτάθλημα και δύο Λιγκ Καπ Σκωτίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ