Απίστευτο: Οι παίκτες της Τότεναμ αποζημιώνουν τους οπαδούς που ήταν στο ματς με την Νιούκαστλ

Απίστευτο: Οι παίκτες της Τότεναμ αποζημιώνουν τους οπαδούς που ήταν στο ματς με την Νιούκαστλ

Με έναν ιδιαίτερο και πρωτοφανή τρόπο θέλησαν να απολογηθούν για τη συντριβή από τη Νιουκάστλ οι παίκτες της Τότεναμ, που προσφέρθηκαν να καλύψουν τα έξοδα όσων ταξίδεψαν για να δουν από κοντά τα «σπιρούνια» σε εκείνο το ματς.

Η Τότεναμ γνώρισε αδιανόητη συντριβή από τη Νιουκάστλ την Κυριακή, δεχόμενη 6 γκολ συνολικά, με το σκορ να είναι 5-0 στα πρώτα 20 λεπτά της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι αυτό αποτέλεσε και το τελευταίο του Κριστιάν Στελίνι στον πάγκο των «σπιρουνιών» καθώς λίγο καιρό μετά την αποχώρηση του Αντόνιο Κόντε, ούτε εκείνος κατάφερε να «συμμαζέψει» την κατάσταση στην ομάδα που δείχνει να βρίσκεται σε αδιέξοδο. Οι παίκτες ασφαλώς και δεν είναι άμοιροι ευθυνών, κάτι που φαίνεται πως έδειξαν ότι το γνωρίζουν και οι ίδιοι, καθώς φρόντισαν με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να απολογηθούν στους φιλάθλους τους.

Διαβάστε επίσης: Καραπαπάς: «Αυτά που βλέπουν και οι τυφλοί» (pics)

Συγκεκριμένα, οι παίκτες της Τότεναμ εξέδωσαν ανακοίνωση σήμερα Τρίτη (25/04) ζητώντας συγγνώμη για την τραγική τους εμφάνιση απέναντι στις «καρακάξες» και προσφέρθηκαν να πληρώσουν τα εισιτήρια των οπαδών που ταξίδεψαν στην πόλη του Νιουκάστλ για να δουν την ομάδα τους την περασμένη Κυριακή.

Η ανακοίνωση των παικτών της Τότεναμ:

«Ως ομάδα, κατανοούμε την απογοήτευσή σας, το θυμό σας. Δεν ήταν αρκετό αυτό που κάναμε. Ξέρουμε πως οι λέξεις δεν είναι αρκετές σε καταστάσεις όπως αυτή αλλά πιστέψτε μας, μία ήττα όπως αυτή πονάει.

Εκτιμούμε την υποστήριξή σας, εντός και εκτός έδρας, και με αυτό στο μυαλό θα θέλαμε να αποζημιώσουμε τους φιλάθλους καλύπτοντας το κόστος των εισιτηρίων που πλήρωσαν για να βρεθούν στο Σεντ Τζέιμς Παρκ.

Ξέρουμε ότι αυτό δεν αλλάζει ό,τι συνέβη την Κυριακή και θα κάνουμε τα πάντα για να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το βράδυ της Πέμπτης όπου, ξανά, η υποστήριξή σας θα σημαίνει τα πάντα για εμάς.

Μαζί -και μόνο μαζί- μπορούμε να πάμε μπροστά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ