Εκπλητική σκηνή : Ο σερ Άλεξ βράβευσε τον Βενγκέρ (vid)

Εκπλητική σκηνή : Ο σερ Άλεξ βράβευσε τον Βενγκέρ (vid)

Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον βράβευσε τον τεχνικό της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ πριν από την έναρξη του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τους κανονιέρηδες.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κοντράρεται με την Άρσεναλ στο Ολντ Τράφορντ, σ΄ένα παιχνίδι που ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος θα θυμάται σε όλη του την ζωή, καθώς ο νεαρός στόπερ είναι στην βασική εντεκάδα των κανονιέρηδων. Ένα από τα γεγονότα πάντως της ημέρας που φανερώνει το μεγαλείο του ποδοσφαίρου αλλά και την κουλτούρα των Βρετανών για το ποδόσφαιρο, ήταν η κίνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βραβεύσει τον προπονητή της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ ο οποίος θα αποχωρήσει από τον πάγκο των λονδρέζων στο τέλος της σεζόν.

Την βράβευση μάλιστα έκανε ένας θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σερ Άλεξ Φέργκιουσον κι αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως οι δύο άνδρες δεν είχαν και τις καλύτερες των σχέσεων τα χρόνια που βρέθηκαν αντίπαλοι. Ο τρόπος όμως με τον οποίο τίμησε ο μεγάλος Σκωτσέζος τον αντίπαλο του, καθώς και η κίνηση του σερ Άλεξ να καλέσει τον Ζοσέ Μουρίνιο για να χαιρετήσει τον Βενγκέρ, φανερώνουν το μεγαλείο του ποδοσφαίρου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ