Γουέστ Χαμ: Διώχνει τον Αρναούτοβιτς ο Μόγιες!

Γουέστ Χαμ: Διώχνει τον Αρναούτοβιτς ο Μόγιες!

Σαρωτικές αλλαγές ετοιμάζει ο Ντέιβιντ Μόγιες, που σκοπεύει να διώξει την ακριβότερη μεταγραφή της Γουέστ Χαμ, τον Μάρκο Αρναούτοβιτς

O Ντέιβιντ Μόγιες ετοιμάζει σαρωτικές αλλαγές στη Γουέστ Χαμ και βάζει πωλητήριο στον Μάρκο Αρναούτοβιτς, ο οποίος πριν τέσσερις μήνες αποτέλεσε την ακριβότερη μεταγραφή του συλλόγου.

Το καλοκαίρι οι Λονδρέζοι ξόδεψαν πάνω από 25 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να τον αποκτήσουν από τη Στόουκ, ωστόσο οι φετινές του εμφανίσεις πάνε από το κακό στο χειρότερο. Μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα, σκορπώντας την απογοήτευση στους οπαδούς της Γουέστ Χαμ.

Με την παρουσία του Σλάβεν Μπίλιτς στο τιμόνι της ομάδας, δεν κατάφερε να αποδώσει σε καμία περίπτωση όσο θα ήθελαν και τώρα ο νέος τεχνικός του συλλόγου, Ντέιβιντ Μόγιες, έχει πάρει την άδεια από τους ιθύνοντες της Γουέστ Χαμ, να διώξει όποιον παίκτη θεωρεί ότι δεν αποδίδει στον βαθμό που επιθυμεί, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν τα αγγλικά Μέσα.

Έτσι, εάν δεν βρει γρήγορα τον καλό του εαυτό ο Αυστριακός επιθετικός, είναι πολύ πιθανό να δει την πόρτα της εξόδου τον Ιανουάριο. Μάλιστα, ο Μόγιες έχει σκεφτεί ήδη, τι θα κάνει με τα χρήματα από ενδεχόμενη πώλησή του.

Ο Χάρι Άρτερ, είναι ο παίκτης που βολιδοσκοπεί ο νέος τεχνικός της Γουέστ Χαμ. Ο Μόγιες δεν επιθυμεί περαιτέρω ενίσχυση στη γραμμή κρούσης της ομάδας του και για αυτό θέλει έναν παίκτη που θα δυναμώσει τη μεσαία γραμμή. Στο πρόσωπο του 27χρονου άσου της Μπόρνμουθ, βλέπει τον ποδοσφαιριστή που θα δώσει το κάτι παραπάνω στα χαφ της ομάδας και είναι πολύ πιθανό να γίνει κίνηση απόκτησής του εάν τελικά φύγει ο Αρναούτοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ