Μπερνάρντο: «Ο Χάαλαντ μου θυμίζει τον Κριστιάνο στο γήπεδο»

Μπερνάρντο: «Ο Χάαλαντ μου θυμίζει τον Κριστιάνο στο γήπεδο»

Με αποθεωτικά λόγια μίλησε για τον Έρλινγκ Χάαλαντ ο Μπερνάρντο Σίλβα, αναφέροντας πως βρίσκει ομοιότητες με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Μπερνάρντο Σίλβα, σε δηλώσεις του, αποθέωσε τον Έρλινγκ Χάαλαντ και τις φετινές του επιδόσεις όπου οδηγεί τη Μάντσεστερ Σίτι τόσο στην Premier League όσο και στο Champions League.

Μάλιστα ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός τον παρομοίασε και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τονίζοντας πως βλέπει αρκετές ομοιότητες σε εκείνον και τον Νορβηγό στράικερ.

Οι δηλώσεις του Μπερνάρντο Σίλβα:

«Ο Έρλινγκ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι διαφορετικές προσωπικότητες. Είναι πολύ διαφορετικά παιδιά. Αλλά στο γήπεδο, νομίζω ότι μπορείς να βρεις μερικές ομοιότητες μεταξύ τους.

Όταν είναι μέσα στη μεγάλη περιοχή, ο Έρλινγκ έχει αυτή την πείνα να σκοράρει, όπως κι ο Κριστιάνο. Όταν η μπάλα είναι κοντά στον στόχο, αυτοί είναι πάντα εκεί και έχουν την ικανότητα να μυρίζουν πού θα πέσει η μπάλα.

Ο Κριστιάνο είναι επίσης έτσι – και αυτή είναι η ομοιότητα. Εκτός αυτού, είναι διαφορετικοί παίκτες και διαφορετικοί άνθρωποι. Αλλά αυτή η πείνα να θέλουν να σκοράρουν και να σκοράρουν και να σκοράρουν, για να βοηθήσουν την ομάδα, είναι κοινό τους γνώρισμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ