Στον πάγκο της Λιντς ο Αλαρντάις για να την σώσει κατηγορία (pic)

Στον πάγκο της Λιντς ο Αλαρντάις για να την σώσει κατηγορία (pic)

Ο Σαμ Αλαρντάις λατρεύει τις επικίνδυνες αποστολές και το αποδεικνύει αναλαμβάνοντας τη Λίντς που απομάκρυνε τον Χάβι Γκαρθία.

Στα 68 του χρόνια ο Σαμ Αλαρντάις επιστρέφει στους πάγκους και μάλιστα σε επίπεδο Premier League. Η Λιντς προσέλαβε τον έμπειρο Άγγλο τεχνικό για να την κρατήσει στην πρώτη κατηγορία.

Τελευταία ομάδα του Αλαρντάις, ήταν η Γουέστ Μπρομ, σε μία ανάλογη προσπάθεια του να διατηρήσει στην Premier League, η οποία όμως δεν στέφθηκε με επιτυχία.

Διαβάστε επίσης: Άνοιξε ο δρόμος για τον Μιλουτίνοφ!

Αποχωρήσεις περιελάμβανε το πρωινό της Τρίτης στην πόλη του Δυτικού Γιορκσάιρ, μιας και ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας Βίκτορ Όρτα αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο, όπως και ο πρώην, όπως όλα δείχνουν, προπονητής της ομάδας, Χάβι Γκαρθία.

Έτσι ο Αλαρντάις, αναμένεται να κοουτσάρει την ομάδα στο επόμενο παιχνίδι της, με την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι το ερχόμενο Σάββατο.

Η Λιντς θα είναι ο 14ος σύλλογος που θα αναλάβει ο Άγγλος τεχνικός είτε ως προπονητής, είτε ως διευθυντής ποδοσφαίρου.

Η αποστολή του, να την διατηρήσει στην πρώτη κατηγορία, μόνο εύκολη δεν θα είναι, αφού στα 4 εναπομείναντα παιχνίδια, αρχικά ταξιδεύει στο Μάντσεστερ για να αντιμετωπίσει τη Σίτι, έπειτα υποδέχεται τη Νιουκάστλ, στη συνέχεια παίζει στο Λονδίνο με τη Γουέστ Χαμ και ολοκληρώνει τη σεζόν, εντός με Τότεναμ.

Γίνεται αντιληπτό πως το πρόγραμμα για τα «Παγώνια» είναι αρκετά δύσκολο και η βαθμολογική θέση της δεν την βοηθά. Αυτή την στιγμή βρίσκεται στην 17η θέση της Premier League, σε ισοβαθμία στους 30 πόντους με Λέστερ (κάτω από τις «Αλεπούδες») και Νότινγκαμ Φόρεστ (υπερτερεί στην ισοβαθμία). Καραδοκεί και η 19η Έβερτον που έχει 29 βαθμούς αυτή τη στιγμή.

Μένει να δούμε αν θα καταφέρει να ολοκληρώσει ένα ακόμη «θαύμα» ο πολύπειρος τεχνικός.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ