Λίβερπουλ : Παραιτήθηκε ο επί 17 χρόνια βοηθός του Κλοπ

Λίβερπουλ : Παραιτήθηκε ο επί 17 χρόνια βοηθός του Κλοπ

Λίγες ώρες πριν την κρίσιμη αναμέτρηση με τη Ρόμα για τα ημιτελικά του Champions League, ο Ζέλικο Μπούβατς ήρθε σε ρήξη με τον επί 17 χρόνια συνεργάτη του, Γιούργκεν Κλοπ και παραιτήθηκε από τη Λίβερπουλ!

Ο Ζέλικο Μπούβατς, φίλος και βοηθός του Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ αποφάσισε να παραιτηθεί από τους κόκκινους, διότι η σχέση του με τον Γερμανό τεχνικό εχει φτάσει στα άκρα.

Σύμφωνα με τη Daily Record η σχέση τους εδώ και καιρό είχε κλονιστεί και αυτό έχει να κάνει με τις αποφάσεις του Κλοπ στα παιχνίδια. Ο Μπούβατς, όμως φαίνεται πως λίγο πριν την κρίσιμη ρεβάνς με τη Ρόμα για τα ημιτελικά του Champions League αποφάσισε να εγκαταλείψει τους κόκκινους, καθώς έχει έρθει σε πλήρη ρήξη με τον επί 17 χρόνια συνεργάτη του.

Μπούβατς και Κλοπ είναι συνεργάτες από τον καιρό που ο Γερμανός προπονητής ανέλαβε τη Μάιντζ, ενώ τον ακολούθησε και στην Ντόρτμουντ, αλλά και τώρα στην Λίβερπουλ. Παρέα  κατέκτησαν δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο Γερμανίας με την Ντόρτμουντ, αλλά όπως όλα δείχνουν δεν θα διεκδικήσουν μαζί το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακόμη δεν έχουν γίνει ανακοινώσεις από την ομάδα του Μέρσεσαϊντ για τον Μπούβατς, όμως οι Άγγλοι αναφέρουν στο ρεπορτάζ πως ο Κλοπ είχε αρχίσει να αγνοεί τις συμβουλές του σε ασκήσεις τακτικής και ο ένας εργάζεται μακριά από τον άλλον στο προπονητικό κέντρο της Λίβερπουλ, με αποτέλεσμα να κρατούν πλέον μια άκρως τυπική σχέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ