Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στα ραντάρ της ο Κόλο Μουανί (pic)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στα ραντάρ της ο Κόλο Μουανί (pic)

Όπως αναφέρουν Βρετανικά Μέσα ενημέρωσης οι «κόκκινοι διάβολοι» τσεκάρουν τον Γάλλο άσο για την ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League και αρκετά κοντά στην έξοδό της στο Champions League αφού έχει 63 βαθμούς έναντι 56 της 5ης Λίβερπουλ οπότε έχει ένα… μαξιλαράκι ασφαλείας. Κοιτάζει λοιπόν ήδη την ενίσχυσή της για την επόμενη σεζόν και έχει στα ραντάρ τον Ραντάλ Κόλο Μουανί για τη γραμμή κρούσης της.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Τα στιγμιότυπα από το «ερυθρόλευκο» ταξίδι στην Πόλη (vid)

Αναμφίβολα ο Βέγκχορστ μπορεί να ήρθε για να ενισχύσει την επιθετική γραμμή των «κόκκινων διαβόλων» ωστόσο και με τη φυγή του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα.

Ο 24χρονος επιθετικός λοιπόν τα πηγαίνει εξαιρετικά με τη φανέλα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης τη φετινή σεζόν αφού μετράει 40 εμφανίσεις με 20 τέρματα και 14 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Εκ των πραγμάτων λοιπόν είναι ένας πολύ καλός στόχος για τους Άγγλους ωστόσο δεν είναι οι μόνοι που ενδιαφέρονται για αυτόν αφού φαίνεται να υπάρχει και μνηστήρας από τη Γερμανία. Η Μπάγερν Μονάχου συγκεκριμένα τον έχει βάλει επίσης στα ραντάρ της αφού ψάχνει κι αυτή στράικερ.

Ως εκ τούτου λοιπόν θα υπάρξει μεγάλη μάχη για το ποιος θα τον κάνει δικό του με την ομάδα του Τεν Χαγκ ωστόσο να ενδιαφέρεται έντονα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ