Πάτησε κορυφή η Σίτι (3-0) – «Ζωντανή» στο κυνήγι της τετράδας η Λίβερπουλ (1-0)

Πάτησε κορυφή η Σίτι (3-0) – «Ζωντανή» στο κυνήγι της τετράδας η Λίβερπουλ (1-0)

Με σκόρερ τους Ακέ, Χάαλαντ και Φόντεν η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 3-0 εντός έδρας της Γουέστ Χαμ, ανεβαίνοντας έτσι στην κορυφή της Premier League, έχοντας μάλιστα και ένα ματς λιγότερο. Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σαλάχ ήταν αρκετό για την Λίβερπουλ, ώστε να κάμψει την αντίσταση της Φούλαμ συνεχίζοντας έτσι στο κυνήγι της τέταρτης θέσης.

Άνετοι, ωραία και πρώτη η Σίτι…

Πραγματοποιώντας μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση το σύνολο του Πεπ Γκουαρντιόλα ξεπέρασε το εμπόδιο της Γουέστ Χαμ με 3-0, ανεβαίνοντας έτσι στην κορυφή της Premier League, τέσσερις «στροφές» πριν το φινάλε.

Μπορεί στο πρώτο μέρος οι «πολίτες» να μην βρήκαν δίχτυα, ωστόσο στην επανάληψη εμφανίστηκαν άκρως αποτελεσματικοί, καταφέρνοντας να «ξεκλειδώσουν» την άμυνα των φιλοξενούμενων με τον Ακέ στο 50′.

Διαβάστε επίσης: Το σουτ του Σλούκα ήταν βγαλμένο απ’ τη «ζωή» του… Σπανούλη

Το δεύτερο γκολ της Σίτι σημείωσε ο… συνήθης ύποπτος Χάαλαντ είκοσι λεπτά αργότερα,  με το τελικό 3-0 να διαμορφώνεται με το γκολ του Φόντεν στο 85′.

Φιλί της ζωής στη Λίβερπουλ από τον Σαλάχ 

Αν και τα… χρειάστηκε τελικά η Λίβερπουλ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Φούλαμ με 1-0, μειώνοντας έτσι και άλλο την διαφορά από την πρώτη τετράδα η οποία οδηγεί στους ομίλους του Champions League.

Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Σαλάχ στο 39′.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ