Γκουαρδιόλα : «Ίσως δαπανήσουμε 1 δις για μεταγραφές το καλοκαίρι»

Γκουαρδιόλα : «Ίσως δαπανήσουμε 1 δις για μεταγραφές το καλοκαίρι»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι αστειευόμενος δήλωσε πως θα χρειαστεί η ομάδα να βγάλει από τα ταμεία της περίπου 1 δις. ευρώ για μεταγραφές το καλοκαίρι.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει φέρει στην κορυφή τoυ αγγλικού ποδοσφαίρου ξανά τη Μάντσεστερ Σίτι, κατακτώντας το πρωτάθλημα. Ο Καταλανός προπονητής έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος γι’ αυτό και να κάνει χιούμορ όποτε του δοθεί η ευκαιρία.

Ο άλλοτε τεχνικός της Μπαρτσελόνα και της Μπάγερν Μονάχου σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στις θερινές μεταγραφές των Πολιτών. Αστειευόμενος, είπε πως η Σίτι θα χρειαστεί να ξοδέψει περίπου 1 δις ευρώ για την απόκτηση ποδοσφαιριστών.

«Μην ανησυχείτε, θα δαπανήσουμε πολλά χρήματα για την ενίσχυσή μας. Ίσως 1 δις», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Γίνεται η ίδια ερώτηση με πριν 4 χρόνια, τότε που η Σίτι κατέκτησε το πρωτάθλημα. Την επόμενη χρονιά δεν τα πήγαμε καλά και η Τσέλσι πήρε τον τίτλο. Τον Αύγουστο όλοι θα ξεκινήσουμε με 0 πόντους. Χρειάζεται να ενισχυθούμε. Ίσως με έναν ή δύο παίκτες. Αλλά όχι περισσότερο, τουλάχιστον για του χρόνου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ