Νότιγχαμ – Σαουθάμπτον 4-3: Tρίποντο «χρυσάφι» για την Φόρεστ

Νότιγχαμ – Σαουθάμπτον 4-3: Tρίποντο «χρυσάφι» για την Φόρεστ

Έπειτα από ένα χορταστικό ματς η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε με 4-3 της Σαουθάμπτον και πήρε μεγάλη βαθμολογική... ανάσα. Μια... ανάσα από τον υποβιβασμό οι «Άγιοι».

Άλμα παραμονής για την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Έπειτα από ένα ματς-θρίλερ η ομάδα του Στιβ Κούπερ επικράτησε με 4-3 της Σαουθαμπτον, ξεφεύγοντας έτσι στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο 12′ η κεφαλιά του Γουόλκοτ πέρασε μόλις έξω ενώ στο 18′ ο Τζόνσον σέντραρε από δεξιά και ο Αβονίγι σέντραρε από το πέναλτι για το 1-0. Μάλιστα στο στο 22′ μετά από κόντρες ο Αβονίγι με φοβερό γυριστό έκανε το 2-0.

Διαβάστε επίσης: Διαλύοντας τους… ψιθύρους

Στο 42′ ο Μέιτλαντ-Νάιλς έκανε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Γκιμπς-Γουάιτ στο 44′, ωστόσο στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Σαουθάμπτον μείωσε ξανά, με κεφαλιά του Λιάνκο μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γουόρντ Πρόουζ.

Στο 73′ ο Ντανίλο έκανε το 4-2 για τη Νότιγχαμ με τον Πρόουζ να διαμορφώνει το τελικό 4-3 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΦΟΡΕΣΤ: Νάβας, Οριέ (65’ Γουοράλ), Λόντι (81’ Τοφολό), Νιακατέ, Φελίπε, Μανγκαλά, Γέιτς (70’ Κουγιατεέ), Ντανίλο, Γκιμπς Γουάιτ, Τζόνσον (81’ Σάριτζ), Αβονίγι (81’ Μπολί)

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: ΜακΚάρθι, Μέιτλαντ Νάιλς, Μπεντνάρεκ, Μπέλα Κότσαπ (36’ Λιάνκο), Γουόκερ Πίτερς, Λάβια, Γουόρντ Πράουζ, Γουόλκοτ (61’ Γουλεμανά), Αλκαράς (76’ Εντόζι), Σ.Άρμστρονγκ (76’ Α.Άρμστρονγκ), Άνταμς (76’ Ονουάτσου)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ