Λεονίτα Λεκάι: Ο λόγος που ο Τζάκα αφήνει την Άρσεναλ και επιστρέφει στην Bundesliga (pics)

Λεονίτα Λεκάι: Ο λόγος που ο Τζάκα αφήνει την Άρσεναλ και επιστρέφει στην Bundesliga (pics)

Ο Γκρανίτ Τζάκα ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Άρσεναλ το καλοκαίρι και να επιστρέψει στη Γερμανία και την Bundesliga λόγω της... γυναίκας του.

Η Άρσεναλ «τρέχει» μια πολύ επιτυχημένη χρονιά στην Premier League όπου μετά από χρόνια διεκδικεί μέχρι τέλους το πρωτάθλημα και ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Champions League. O Τζάκα από την άλλη είχε μια γεμάτη σεζόν με τους κανονιέρηδες όπου σε 44 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, μετράει 7 γκολ και 7 ασίστ.

Όλα μοιάζουν ιδανικά στην Αγγλία για τον έμπειρο μέσο και αρχηγό της εθνικής Ελβετίας. Και όμως μετά από 7 χρόνια και 294 συμμετοχές με την Άρσεναλ, ο Τζάκα φαίνεται να έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από το Λονδίνο άμεσα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης: «Ντιμπέι ρε, τι κωλώνεις…»: Όταν ο Νίκος Αλέφαντος σχολίαζε με το μοναδικό του τρόπο τις εκλογές

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Kicker πίσω από όλο αυτό κρύβεται η γυναίκα του Ελβετού μέσου, Λεονίτα Λεκάι, την οποία γνώρισε στη Γερμανία κατά τη θητεία του στην Γκλάντμπαχ. Επιθυμεί την επιστροφή της στη Γερμανία και πιέζει προς την κατεύθυνση αυτή, με την απόφαση του ποδοσφαιριστή να θεωρείται σχεδόν ειλημμένη.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, με το συμβόλαιο του Τζάκα να τελειώνει το 2024, ένα ποσό κοντά στα 15 εκατ. ευρώ είναι ικανό για να κλείσει ένα deal με την Άρσεναλ, με την Μπάγερν Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο να προκρίνεται ως το μεγάλο φαβορί για την απόκτησή του, με τον Ισπανό τεχνικό να είναι θαυμαστής των προσόντων του διεθνούς Ελβετού.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ