«Πλησιάζει» στην Τότεναμ ο Μαχρέζ

«Πλησιάζει» στην Τότεναμ ο Μαχρέζ

Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός της Λέστερ, Ριγιάντ Μαχρέζ, θέλει να φύγει εδώ και αρκετούς μήνες από τις ‘»αλεπούδες», με την Τότεναμ να είναι πιο κοντά από όλους για την απόκτησή του. Ο Μαχρέζ πραγματοποίησε δύο εξαιρετικές χρονιές με τη Λέστερ που την οδήγησε, την πρώτη στη Premier League, ενώ στη δεύτερη κατέκτησε ένα ιστορικό πρωτάθλημα πετυχαίνοντας […]

Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός της Λέστερ, Ριγιάντ Μαχρέζ, θέλει να φύγει εδώ και αρκετούς μήνες από τις ‘»αλεπούδες», με την Τότεναμ να είναι πιο κοντά από όλους για την απόκτησή του.

Ο Μαχρέζ πραγματοποίησε δύο εξαιρετικές χρονιές με τη Λέστερ που την οδήγησε, την πρώτη στη Premier League, ενώ στη δεύτερη κατέκτησε ένα ιστορικό πρωτάθλημα πετυχαίνοντας 18 γκολ.

Πέρσι όμως, η χρονιά για την Αγγλική ομάδα ήταν απογοητευτική, αφού αποχώρησε ο Κλαούντιο Ρανιέρι και γλίτωσε οριακά τον υποβιβασμό στη Championship. Βλέποντας τα αποτελέσματα, ο Μαχρέζ ζήτησε να φύγει και από ότι φαίνεται η επιθυμία του θα πραγματοποιηθεί.

Η Λέστερ ζητάει 50 εκατομμύρια ευρώ για όποιον θέλει να τον αποκτήσει κι από ότι φαίνεται η Τότεναμ είναι διατεθειμένη να τα δώσει. Βέβαια, η ομάδα του Λονδίνου δεν «παίζει» μόνη της, αφού για τον παίκτη ενδιαφέρονται και η Ρόμα, αλλά και η Άρσεναλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ