Ανταποδίδει το… πλήγμα η Λίβερπουλ – Στοχεύει βασικό της Μπάγερν Μονάχου!

Ανταποδίδει το… πλήγμα η Λίβερπουλ – Στοχεύει βασικό της Μπάγερν Μονάχου!

Η Λίβερπουλ αναμένεται να κινηθεί δυναμικά στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, με την Marca να στέλνει στο Άνφιλντ έναν από τους βασικότερους παίκτες της Μπάγερν Μονάχου την τελευταία 5ετία.

Η Λίβερπουλ απέχει μόλις δύο ματς από το τέλος της σεζόν. Μιας σεζόν που εξελίχθηκε άσχημα και κλείνει με τον ελάχιστο απαιτούμενο στόχο, της εξασφάλισης της Ευρώπης, που μέσα στη σεζόν είχε φτάσει να φαντάζει μακρινό όνειρο.

Ο Κλοπ του οποίου το έργο δεν αμφισβητείται, πήρε ψήφο εμπιστοσύνης και για τη νέα σεζόν και αναμένεται να αλλάξει αρκετά το ρόστερ της ομάδας του. Ήδη αποχαιρετά τους Μίλνερ, Κεϊτά και Τσάμπερλεϊν και τα ονόματα μέσων έχουν αρχίζει να κάνουν… παρέλαση για τους Reds (Καϊσέδο, ΜακΆλιστερ κλπ…).

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Το «ερυθρόλευκο» Κάουνας, η αγωνία των Αγγελόπουλων και οι πανηγυρισμοί για την πρόκριση (vid)

Η Marca έρχεται με δημοσίευμά της να προσθέσει ένα ακόμα όνομα. Έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης που αν περάσει τις πύλες του Άνφιλντ, είναι ικανός να αλλάξει τις ισορροπίες και τα δεδομένα στη Λίβερπουλ. Πρόκειται για τον Τζόσουα Κίμιχ της Μπάγερν Μονάχου.

Ο 28χρονος κεντρικός χαφ και ενίοτε δεξιός μπακ των Βαυαρών είναι από τους πυλώνες της Μπάγερν Μονάχου από το 2015 που πήρε μεταγραφή στους Βαυαρούς έχοντας καταγράψει συνολικά 345 συμμετοχές (40 γκολ/94 ασίστ). Τον τελευταίο ενάμισι χρόνο ωστόσο τα πράγματα στην Μπάγερν δεν είναι καλά, κάτι που φάνηκε με την αιφνίδια αντικατάσταση του Νάγκελσμαν αλλά και την αγωνιστική και εξωαγωνιστική (τσακωμός Σανέ και Μανέ) εικόνα των σχεδόν… μόνιμων πρωταθλητών Γερμανίας.

Ο Κίμιχ σύμφωνα με το ρεπορτάζ φαίνεται να μην αισθάνεται καλά στην ομάδα του και ίσως ψαχτεί να αποχωρήσει το καλοκαίρι, με ένα ποσό κοντά στα 60 εκατομμύρια ευρώ να μπορεί να κλείσει την συμφωνία μεταξύ Μπάγερν και Λίβερπουλ. Το ποσό μπορεί να φαίνεται αρκετά υψηλό, αλλά η ποιότητα, οι εμπειρίες και οι παραστάσεις του Κίμιχ, είναι κάτι που κοστίζει στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Και όλα αυτά ενώ δεν έχει συμπληρωθεί καν χρόνος από τον Ιούλιο του 2022 όταν οι Γερμανοί άρπαξαν τον Μανέ των Άγγλων έναντι 32 εκατομμυρίων ευρώ. Ένας παίκτης που έλλειψε πολύ φέτος στο Άνφιλντ, και μια κίνηση που συζητήθηκε πολύ, δημιούργησε προσδοκίες, αλλά δεν φαίνεται να βγαίνει στην Μπάγερν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ