Γκουαρντιόλα: «Δεν βλέπετε πόσες φορές μου φωνάζει ο Ντε Μπρόινε στην προπόνηση»

Γκουαρντιόλα: «Δεν βλέπετε πόσες φορές μου φωνάζει ο Ντε Μπρόινε στην προπόνηση»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε για τις σχέσεις του με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Κέβιν Ντε Μπρόινε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, σε σχετική ερώτηση που του έγινε για τον Βέλγο μέσο.

Ο Καταλανός τεχνικός τόνισε πως δίνει ενέργεια όταν κάποια παιχνίδια είναι… flat, ενώ αποκάλυψε πως του φωνάζει αρκετές φορές στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Σίτι.

Οι δηλώσεις του Πεπ Γκουαρντιόλα:

«Λατρεύω την αντίδραση του Κέβιν. Φωνάζουμε ο ένας στον άλλον και μου αρέσει πολύ. Μου αρέσει αυτή η πλευρά του. Κάποιες φορές σε κάποια παιχνίδια όλα είναι flat και η ενέργειά του χρειάζεται. Δεν βλέπετε πόσες φορές μου φωνάζει στην προπόνηση.

Και αυτό χρειαζόμαστε από εκείνον. Γιατί μετά τη φωνή, έγινε ο καλύτερος του γηπέδου. Είναι απλά μέρος της στιγμής. Ήμασταν 2-0 μπροστά κι από το πρώτο λεπτό, την πρώτη ενέργεια του β’ μέρους, ο Γκουντογκάν έχασε την μπάλα μία φορά κι ο Κέβιν δύο ή τρεις φορές στη σειρά.

Δεν χρειαζόμασταν τέτοιο παιχνίδι στο 2-0 κόντρα στη Ρεάλ. Στο πρώτο ημίχρονο δεν κάναμε ούτε μία αντίστοιχη ενέργεια. Στον αθλητισμό πρέπει να έχουμε απίστευτο έλεγχο του αγώνα. Αλλά ο Κέβιν έμεινε ήρεμος και έβγαλε μια τρομερή ασίστ. Πόσες φορές έχει συμβεί; Εκατομμύρια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ