Τότεναμ – Μπρέντφορντ 1-3: Νέα γκέλα για τα «σπιρούνια», απομακρύνεται η Ευρώπη

Τότεναμ – Μπρέντφορντ 1-3: Νέα γκέλα για τα «σπιρούνια», απομακρύνεται η Ευρώπη

Η Μπρέντφορντ νίκησε με ανατροπή 3-1 την Τότεναμ και ψαλίδισε τις ελπίδες της για έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ακόμη μία ήττα για την Τότεναμ που έχασε 1-3 με ανατροπή από την Μπρέμτφορντ και πολύ δύσκολα θα προλάβει κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Έναν βαθμό περισσότερο έχουν τα «σπιρούνια» από την αντίπαλό τους, ωστόσο και οι δύο δεν έχουν τις πιθανότητες με το μέρος τους για την Ευρώπη αφού τους απομένει ένα ματς ενώ οι ομάδες που είναι από πάνω τους έχουν ματς λιγότερα.

Η Τότεναμ προηγήθηκε μόλις στο 8ο λεπτό με τον Κέιν, που έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Premier League (από το 1992-93) που σκοράρει σε 25 διαφορετικά παιχνίδια σε μία σεζόν 38 αγωνιστικών. Η Μπρέντφορντ όμως απάντησε με τα γκολ των Εμπεουμό (50′, 62′) και Γουίσα (88′) στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να φύγει με ένα σπουδαίο διπλό.

Διαβάστε επίσης: Θα… πεθάνουμε, αλλά χαλάλι!

Τότεναμ: Φόρστερ, Σάντσες, Έμερσον (75′ Πόρο), Ντέιβις (85′ Πέρισιτς), Λανγκλέ, Σκιπ, Σον, Ντανζούμα (66′ Μόουρα), Μπισουμά, Κέιν, Κουλουσέφσκι (75′ Ριτσάρλισον)

Μπρέντφορντ: Ράγια, Χίκεϊ (89′ Ρόρσλεφ), Χένρι, Πίνοκ, Μι, Γένσεν (72′ Μπαπτίστ), Ονιέκα (46′ Ντάμσγκααρντ), Γιάνελτ, Σάντε (78′ Ζάνκα), Γουΐσα (89′ Ντασίλβα), Εμπουεμό

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ