«Τρελαίνει» κόσμο ο Άλβαρες: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγάει (pics)

«Τρελαίνει» κόσμο ο Άλβαρες: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγάει (pics)

Πρώτη χρονιά στο Νησί για τον Χούλιαν Αλβαρες και βρίσκεται κοντά στο να γράψει ιστορία.

Φιέστα και με τα… δεύτερα για τη Μάντσεστερ Σίτι. Με νίκη επί της Τσέλσι, οι «Πολίτες» γιόρτασαν το τρίτο διαδοχικό πρωτάθλημα. Το πέμπτο τα τελευταία έξι χρόνια. Κανονική δυναστεία για την αρμάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, που έχει… επιβάλλει καινούρια ήθη και έθιμα στο Νησί.

Η Σίτι έστησε άλλο ένα πάρτι στον αγωνιστικό χώρο του Ετιχαντ, με το νέο τρίποντο να φέρει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του Χούλιαν Αλβαρες. Του τύπου που έχει την… ατυχία να μοιράζεται τα ίδια αποδυτήρια με τον «εξωγήινο» Ερλινγκ Χάαλαντ. Γιατί αν δεν υπήρχε το νορβηγικό φαινόμενο, είναι δεδομένο πως ο νεαρός killer από την Αργεντινή θα είχε μια μόνιμη θέση στην ενδεκάδα της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Διαβάστε επίσης: Έκκληση της ΑΕΚ στους οπαδούς της: «Μείνετε μακριά από το Πανθεσσαλικό»

Από τις αποκαλύψεις της εφετινής σεζόν ο Χούλιαν Αλβαρες, έβαλε και αυτός κάτι παραπάνω από το λιθαράκι του στο νέο στέμμα της Σίτι. Το κοντέρ έγραψε 17 γκολ και 5 ασίστ για τον 23χρονο άσο, που αποτελεί μια… τρομακτική επιλογή για τον πάγκο των «Πολιτών». Παράλληλα, ποιος ξεχνάει και την εντυπωσιακή του παρουσία στα γήπεδα του Κατάρ. Η είσοδος του στην εντεκάδα, ξεκλείδωσε την Αργεντινή και τελικά, την οδήγησε στο Εβερεστ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου (4 γκολ, μια ασίστ).

Με τον Αλβαρες να έχει ήδη κατακτήσει Μουντιάλ και Premier League, βρίσκεται μπροστά σε ένα ιστορικό επίτευγμα. Ενα επίτευγμα, που δεν έχει ξανά συμβεί στο Νησί.

Συγκεκριμένα, ο 23χρονος επιθετικός βρίσκεται δύο αγώνες μακριά από το να γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου που θα κατακτήσει Παγκόσμιο Κύπελλο και τρεμπλ την ίδια σεζόν!

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει πάρει… φόρα, δείχνει «αχόρταγη» και το τρεμπλ είναι πιο κοντά από ποτέ. Αν η αρμάδα του Πεπ επικρατήσει τόσο της Γιουνάιτεντ στον τελικό του FA CUP, όσο και της Ιντερ στον τελικό του Champions League, τότε ο Αλβαρες θα κάνει δικιά του αυτήν την ξεχωριστή πρωτιά.

Ονειρική η σεζόν για τον Χούλιαν Αλβαρες, με τη μία κούπα να διαδέχεται την άλλη. Δικαίωση και για την Σίτι, που έβγαλε 21 εκατομμύρια από τα ταμεία για να τον κάνει δικό της από τη Ρίβερ Πλέιτ. Η χρηματιστηριακή του αξία έχει ήδη εκτοξευτεί και είναι δεδομένο πως τα επόμενα χρόνια θα γίνει ακόμα μεγαλύτερος… χαμός με την περίπτωσή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ