Δυσαρεστημένος ο Σα στην Γούλβς, εξετάζει τις επιλογές του

Δυσαρεστημένος ο Σα στην Γούλβς, εξετάζει τις επιλογές του

Μετά από δύο χρόνια παρουσίας στην Γουλβς και την Premier League, ο Ζοσέ Σα δεν νιώθει... άνετα στην ομάδα του και εξετάζει τις επιλογές του ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Ζοσέ Σα, το καλοκαίρι του 2021, εξαργυρώνοντας μια πολύ καλή τριετία στον Ολυμπιακό (124 συμμετοχές/ 62 απαραβίαστες εστίες), κατάφερε κάτι το οποίο αποτελεί στόχο για τους περισσότερους ποδοσφαιριστές. Να αγωνιστεί στην Premier League.

Η Γουλβς έδωσε 8 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό και ο Σα έζησε το όνειρό του. Στη διετία που ολοκληρώνεται, αγωνίστηκε 72 φορές στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, έχοντας δεχτεί 90 γκολ (22 ανέπαφες εστίες), Μια διετία με αρκετές καλές και μερικές κακές στιγμές, οι οποίες ωστόσο προκάλεσαν την γρίνια των οπαδών, ενοχλώντας τον Σα.

Διαβάστε επίσης: Δύο ακόμα ονόματα για τον πάγκο του Ολυμπιακού

Άξιο αναφοράς είναι πως στην Γουλβς προτίμησαν στα τελευταία ματς κόντρα σε Γιουνάιτεντ και Έβερτον να δώσουν ευκαιρία στον νεαρό τερματοφύλακα Ντέιβιντ Μπέντλεϊ, με τον Ζουλέν Λοποτέγκι να λέγεται πως έμεινε ικανοποιημένος και να σκέφτεται να του δώσει πολύ περισσότερο χρόνο τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα λοιπόν με το Football Insider υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Σα να μην είναι στο ρόστερ της Γουλβς την επόμενη σεζόν. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας θέλει σίγουρα να βρίσκεται κάπου που τον εμπιστεύονται και θα παίζει βασικός και νιώθει σίγουρος πως αν δεν τα βρει με την τρέχουσα ομάδα του, θα υπάρχουν ομάδες που να του δώσουν τα χρήματα και την προοπτική που ζητά, όντας ενεργός διεθνής στο ρόστερ της Εθνικής Πορτογαλίας.

Από την άλλη το ρεπορτάζ αναφέρει πως και την Γουλβς δεν θα τη… χαλούσε μια αποχώρηση του Σα. Αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα και πρέπει να συμμορφωθεί με το FFP πριν ο Λοπετέγι κάνει τις μεταγραφές που θέλει.

Χαρακτηριστικό είναι πως σημαντικοί παίκτες βρίσκονται στην… βιτρίνα προκειμένου να ελαφρύνει το μπάτζετ μισθοδοσίας και να μπουν χρήματα στα ταμεία του συλλόγου. Παίκτες όπως οι Γιόνι, Ζοάο Μουτίνιο, Ραούλ Χιμένες και Ρούμπεν Νέβες, την ώρα που η Γουλβς θα ήθελε για τον Σα ένα ποσό κοντά στα χρήματα που δαπάνησε το 2021, δηλαδή κοντά στα 8 εκατ. ευρώ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ