O Καμπιάσο πήγε τον Μαρέσκα προπονητή στη Λέστερ

O Καμπιάσο πήγε τον Μαρέσκα προπονητή στη Λέστερ

Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού μίλησε με θερμά λόγια για τον επίσης πρώην μέσο του Ολυμπιακού στη Λέστερ, με τη διοίκηση της οποίας διατηρεί πολύ στενές επαφές

Η Λέστερ υποβιβάστηκε στην Championship μετά από μια πολύ κακή χρονιά και λίγα χρόνια μετά την κατάκτηση του ιστορικού πρωταθλήματος και φυσικά του FA Cup, με τον Μπρένταν Ρότζερς στον πάγκο της.

Ο Βορειοιρλανδός τεχνικός αποτελεί παρελθόν από τις «αλεπούδες» και ήδη η αγγλική ομάδα είναι σε αναζήτηση προπονητή, με τον Έντσο Μαρέσκα να είναι ο «εκλεκτός», σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο Νησί.

Διαβάστε επίσης: «Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Μιλουτίνοφ»

Ο βοηθός του Πεπ Γκουαρντιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο πρώτος στόχος για την άκρη του πάγκου της Λέστερ με σκοπό την άμεση επιστροφή στην Premier League.

Μάλιστα είναι θέμα χρόνου να υπάρξει και συμφωνία όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, αφού τον έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση η διοίκηση του συλλόγου. Ο Ιταλός βοηθός πέρασε ήδη από συνέντευξη στη Λέστερ, όπως και οι Ντιν Σμιθ, Στίβεν Τζέραρντ και Σκοτ Πάρκερ, όμως έχει πλεονέκτημα και ο βασικός λόγος είναι ο… Εστέμπαν Καμπιάσο.

Ο Αργεντινός προπονητής πλέον, που είχε περάσει με μεγάλη επιτυχία και αυτός από τον Ολυμπιακό και έχει πραγματοποιήσει μια σπουδαία καριέρα με την Ίντερ είναι πολύ κοντά με τη διοίκηση της Λέστερ και είναι ο άνθρωπος που πηγαίνει τον Μαρέσκα στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης των «αλεπούδων», Αϊγιαουάτ Σριβανταναπράμπα ρώτησε την γνώμη του Καμπιάσο και εκείνος είπε ότι πρέπει να γίνει ο νέος προπονητής της Λέστερ με κλειστά μάτια.

Ο Μαρέσκα είναι για πολλούς ο νέος… Αρτέτα, ενώ είναι σημαντικό πως υπήρχε ενδιαφέρον για τον Ιταλό και από τη Σαουθάμπτον αλλά και ομάδες από την Ιταλία. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της Γιουβέντους θα αναλάβει τα ηνία της αγγλικής ομάδας σε μια δύσκολη καμπή, αφού ο υποβιβασμός είναι βαρύς για τον σύλλογο.

Το πλάνο του είναι να κρατήσει στο ρόστερ της όσο περισσότερους ποδοσφαιριστές μπορεί από το υπάρχον ρόστερ, κάτι που όμως δεν είναι εύκολο. Ήδη έχουν αποχωρήσει ουσιαστικά οι Τίλεμανς, Σογιουντσού, Αμαρτέι, Μεντί, Αγιόζε Πέρεθ και Μπερτράντ.

Επίσης γίνεται χαμός από την Πρεμιερ Λιγκ για τους Τζέιμς Μάντισον και Χάρβει Μπάρνς, που όμως η Λέστερ δεν θα τους παραχωρήσει εύκολα, ενώ και το μέλλον των Εντιντί και Καστάν είναι επίσης αβέβαιο, με τον Μαρέσκα να έχει ένα αρκετά δύσκολο έργο, μόλις επισημοποιηθεί το deal.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ