Μάντσεστερ Σίτι: Ανακοίνωσε τον Κόβασιτς για τέσσερα χρόνια

Μάντσεστερ Σίτι: Ανακοίνωσε τον Κόβασιτς για τέσσερα χρόνια

«Πολίτης» για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είναι ο Ματέο Κόβσιτς, με τη Μάντσεστερ Σίτι να ανακοινώνει την απόκτησή του Κροάτη από την Τσέλσι.

Την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι θα φορά τα προσεχή 4 χρόνια ο Ματέο Κόβατσιτς, με την κάτοχο του τρεμπλ (Champions League, πρωτάθλημα και Κύπελλο Αγγλίας) ν΄ ανακοινώνει με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Κροάτη διεθνούς μέσου.

Ο Κόβατσιτς μετά από μία άκρως επιτυχημένη πενταετία στην Τσέλσι «μετακομίζει» στο «Ετιχαντ», μετά από εισήγηση του Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο Ισπανός είχε ζητήσει εδώ και καιρό την απόκτηση του έμπειρου παίκτη την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής κι από τη στιγμή που αποχώρησε ο Γκιντογκάν προορίζεται για να πάρει φανέλα βασικού.

Διαβάστε επίσης: Oύτε Ντόρσεϊ, ούτε Τόμπσον: Αυτός είναι ο «μπομπέρ» που θέλει ο Αταμάν (pic)

Οι «Σίτιζενς» θα καταβάλλουν 29 εκατ. ευρώ στους Λονδρέζους συν άλλα 5.8 με τη μορφή μπόνους, με τον Κόβατσιτς να προέρχεται από 221 ματς με την φανέλα των «μπλε» έχοντας πανηγυρίσει μαζί τους, το Champions και το Europa League.

«Ανυπομονώ να φορέσω την φανέλα της Σίτι. Είναι μία υπέροχη κίνηση για μένα. Όσοι έχουν παρακολουθήσει την ομάδα υπό τις οδηγίες του Πεπ ξέρουν πόσο καλή είναι.

Για μένα, είναι η καλύτερη στον κόσμο. Τα τρόπαια που έχουν κερδίσει μιλούν από μόνα τους αλλά είναι και η καλύτερη ομάδα για να παρακολουθείς», ανέφερε μεταξύ άλλων το μεγάλο απόκτημα των πρωταθλητών της Premier League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ