«Σφήνα» της Άρσεναλ για Φεκίρ

«Σφήνα» της Άρσεναλ για Φεκίρ

Ο Ναμπίλ Φεκίρ μέχρι χθες ήταν κοντά σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ, όμως εδώ και λίγες ώρες η Άρσεναλ φαίνεται πως θέλει να κάνει δικό της τον επιθετικό της Λιόν.

Η διοίκηση της Λίβερπουλ είναι κοντά σε συμφωνία με τη Λιόν για την απόκτηση του Ναμπίλ Φεκίρ, όμως η Άρσεναλ είναι έτοιμη να κάνει πρόταση για τον επιθετικό των λιονέ και να τον κάνει δικό της.

Ο 24χρονος Γάλλος διεθνής μεσοεπιθετικός έχει εντυπωσιάσει με τις εφετινές εμφανίσεις του στο «σαμπιονά» και σύμφωνα πάντα με τα σχετικά ρεπορτάζ ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ θέλει να ολοκληρώσει την απόκτησή του πριν το καλοκαίρι

Όμως, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Γαλλία, ο Φεκίρ μπορεί να έχει συμφωνήσει με τη Λίβερπουλ για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές, κοντά στα επτά εκατ. ευρώ, όμως τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονο ενδιαφέρον κι από την Άρσεναλ.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Λονδίνου είναι έτοιμη να προσφέρει στη Λιόν πάνω από 65 εκατ. ευρώ που προσφέρει ο σύλλογος του Μέρσεσαϊντ. Ο πρόεδρος των «λιονέ» θα ήθελε να πουλήσει τον Φεκίρ με όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα κι όπως όλα δείχνουν η Άρσεναλ του δίνε αυτή τη δυνατότητα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ