Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Ο Ντε Χέα υπογράφει νέο συμβόλαιο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Ο Ντε Χέα υπογράφει νέο συμβόλαιο

Ο Νταβίντ Ντε Χέα συμφώνησε να παραμείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπογράφοντας νέο συμβόλαιο με βελτιωμένες αποδοχές.

Οριστική εξέλιξη για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία πρόκειται μέσα στο μήνα ν’ ανανεώσει το συμβόλαιο της με τον Νταβίντ Ντε Χέα, έως το καλοκαίρι του 2022, με βελτιωμένες αποδοχές, θέλοντας να βάλει τέλος στις φήμες περί παραχώρησης του το καλοκαίρι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ισπανός διεθνής τερματοφύλακας έχει συμβόλαιό έως το καλοκαίρι του 2020 και σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας, Ζοζέ Μουρίνιο, έχει εισηγηθεί στη διοίκηση την παραμονή του διεθνή άσου, ο οποίος συμφώνησε να παραμείνει στην ομάδα του Μάντσεστερ.

Στο νέο συμβόλαιο θα υπάρχει αύξηση στις ετήσιες απολαβές του, με τα ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ να κάνουν λόγο για 280 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα έναντι 210 χιλιάδων, που λαμβάνει με το τωρινό συμβόλαιο. Να σημειωθεί πως ο Ντε Χέα κι εφέτος αναδείχθηκε κορυφαίος της σεζόν, στη σχετική ψηφοφορία μεταξύ των φιλάθλων των «κόκκινων διαβόλων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ