Πάει στο MLS ο Ρούνεϊ

Πάει στο MLS ο Ρούνεϊ

Ο Γουέιν Ρούνεϊ ετοιμάζεται να μετακομίσει στις ΗΠΑ για να συνεχίσει την καριέρα του στο MLS με την φανέλα της DC United.

Έτοιμος για μια νέα πρόκληση στην σπουδαία καριέρα του είναι ο Γουέιν Ρούνεϊ, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Daily Mail» ο διεθνής επιθετικός θα φύγει από την Έβερτον για να συνεχίσει την καριέρα του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως ο μάνατζερ του πρώην άσου της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην Αμερική και συζητά με την DC United για το ενδεχόμενο μεταγραφής του Άγγλου στράικερ. Μάλιστα η αγγλική εφημερίδα υποστηρίζει πως ο Ρούνεϊ είχε απαντήσει αρνητικά το περασμένο καλοκαίρι στην ίδια ομάδα, αλλά τώρα είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο MLS.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ρούνεϊ έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την Έβερτον, αλλά οι πληροφορίες της «Daily Mail» αναφέρουν πως αυτό δεν θα είναι πρόβλημα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Η μεταγραφική περίοδος για το πρωτάθλημα των ΗΠΑ ξεκινά στις 10 Ιουλίου και όλα δείχνουν ότι ο έμπειρος Άγγλος επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ