Σάντσες : «Θα είμαστε πρωταθλητές τη νέα χρονιά»

Σάντσες : «Θα είμαστε πρωταθλητές τη νέα χρονιά»

Ο Αλέξις Σάντσες είναι σίγουρος ότι θα έρθουν επιτυχίες με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τόνισε πως οι κόκκινοι διάβολοι του χρόνου θα είναι πρωταθλητές.

Ο Αλέξις Σάντσες δεν έχει ικανοποιήσει με τις φετινές του εμφανίσεις, καθώς προσπαθεί ακόμη να προσαρμοστεί, από τότε που μετακόμισε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Άρσεναλ, τον περασμένο Ιανουάριο.

Παρόλα αυτά ο διεθνής Χιλιανός επιθετικός δήλωσε ότι έχει υψηλές προσδοκίες για τον εαυτό του και πως προσπαθεί ακόμη να προσαρμοστεί μετά τη μεταγραφή του, ενώ στόχος για τη νέα σεζόν είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Προσπαθώ ακόμη να προσαρμοστώ. Μετά την άφιξή μου στη Γιουνάιτεντ, ήταν δύσκολο να αλλάξω τα πάντα. Η αλλαγή συλλόγου ήταν κάτι που έγινε πολύ απότομα. Ήταν η πρώτη φορά που άλλαξα ομάδα τον Ιανουάριο, αλλά πολλά δύσκολα πράγματα έχουν συμβεί στη ζωή μου. Τη νέα σεζόν θα είμαι απόλυτα έτοιμος και υπόσχομαι στους φιλάθλους πως θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε τον τίτλο στην Premier League», δήλωσε ο 29χρονος διεθνής επιθετικός.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ