Λίβερπουλ: Ο Χέντερσον έριξε «άκυρο» σε Αλ Ιτιφάκ

Λίβερπουλ: Ο Χέντερσον έριξε «άκυρο» σε Αλ Ιτιφάκ

Πιστός στη Λίβερπουλ παραμένει ο Χέντερσον, αφού απέρριψε τα χρήματα της Σαουδικής Αραβίας και της Αλ Ιτιφάκ.

Εφ’ όρου ζωη΄ς πιστός στη Λίβερπουλ δηλώνει ο Τζόρνταν Χέντερσον! Τι κι αν ο αρχηγός των «reds» βαδίζει προς το 34ο έτος της ζωής του, βαδίζοντας προς τη δύση της καριέρας του, ο Χέντερσον δεν κοιτάει τα πλουσιοπάροχα συμβόλαια των Αράβων αλλά αντ’ αυτού δείχνει απόλυτα αφοσιωμένος στον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν Αγγλικά δημοσιεύματα, τα οποία υποστηρίζουν πως ο Άγγλος μέσος έριξε «άκυρο» στην Αλ Ιτιφάκ του Στίβεν Τζέραρντ, η οποία του είχε προσφέρει πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, ωστόσο εκείνος θέλει να αγωνίζεται με την κόκκινη φανέλα.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Έκπληξη με Σίκμα

Όπως προσθέτουν οι Άγγλοι στις πληροφορίες τους, ο Χέντερσον θέλει να παραμείνει στην Premier League γιατί θεωρεί πως αυτή του η απόφαση του εξασφαλίζει περισσότερες πιθανότητες ώστε να κληθεί από τον ομοσπονδιακό προπονητή της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, για το Euro 2024 το οποίο θα διεξαχθεί το επόμενο καλοκαίρι.

Από την άλλη, η αφοσίωση του στη Λίβερπουλ δεν του εγγυάται θέση στο βασικό σχήμα, μιας και ο Γιούργκεν Κλοπ έχει ξεκινήσει ήδη την… ανοικοδόμηση της μεσαίας γραμμής των «κόκκινων» με τις προσθήκες των ΜακΆλιστερ και Σόμποσλαϊ.

Ο Τζόρνταν Χέντερσον εντάχθηκε στην Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2011 από τη Σάντερλαντ, με τη μεταγραφή του να κοστίζει 18 εκατ. ευρώ στους «Reds». Με τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ ο 33χρονος μέσος έχει αγωνιστεί 492 φορές, έχοντας 33 γκολ και 61 ασίστ και αποτέλεσε έναν από τους καθοριστικούς ποδοσφαιριστές στα πλάνα του Κλοπ ώστε η Λίβερπουλ να φτάσει στις κατακτήσεις του UEFA Championls League και του πρωταθλήματος της Premier League (2020) μετά από 30 χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ