«Χάλασε τη συμφωνία της Μπρέντφορντ με την Άντερλεχτ ο Κανός – Θέλει μόνο Βαλένθια»

«Χάλασε τη συμφωνία της Μπρέντφορντ με την Άντερλεχτ ο Κανός – Θέλει μόνο Βαλένθια»

Βαλένθια «δαγκωτό» ψηφίζει ο Σέρτζι Κανός για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ισπανία.

Στη Βαλένθια θέλει να παίξει ο Σέρτζι Κανός και το δείχνει με κάθε τρόπο. Όπως αναφέρουν στην Ισπανία, η Μπρέντφορντ είχε συμφωνήσει τις προηγούμενες μέρες με την Άντερλεχτ για την παραχώρησή του, αλλά ο πρώην άσος του Ολυμπιακού χάλασε το deal γιατί θέλει να γίνει κάτοικος «Μεστάγια».

Συγκεκριμένα, το «cadenaser» αναφέρει πως ο Κανός θέλει σαν τρελός να παίξει στη Βαλένθια, διαφορετικά θα μείνει στην Μπρέντφορντ με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν. Βέβαια η αγγλική ομάδα δεν τον υπολογίζει, γι’ αυτό και θέλει να βρει ομάδα να τον δώσει.

Διαβάστε επίσης: Πάει για διπλό χτύπημα ο Ολυμπιακός: Κορνελί και Πόιθρες στην ίδια… σελίδα (pic)

Ο Κανός από την άλλη, έχει την οικογένειά του στη Βαλένθια γι’ αυτό και δεν θέλει να ακούει για άλλη ομάδα. Μάλιστα, ο 26χρονος άσος φέρεται να τα έχει βρει με τις «νυχτερίδες» για συμβόλαιο τριών ετών, ωστόσο θα πρέπει να τα βρουν και οι δύο ομάδες μεταξύ τους για να γίνει η μεταγραφή, αφού η Μπρέντφορντ αξιώνει ένα ποσό για να τον παραχωρήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ