Όλο και πλησιάζει στην Αλ Αχλί ο Μαχρέζ (pic)

Όλο και πλησιάζει στην Αλ Αχλί ο Μαχρέζ (pic)

O Ριγιάντ Μαχρέζ φαίνεται πως τα έχει βρει με την Αλ Αχλί για να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία και απομένει το «οκ» από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Όλα δείχνουν πως η Αλ-Αχλί έχει συμφωνήσει με τον Ριγιάντ Μαχρέζ, προκειμένου ο Αλγερινός να γίνει ακόμη ένας παίκτης από την Premier League που θα συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Μαχρέζ, αν και έχει 2 χρόνια ακόμη συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Σίτι, φαίνεται πως τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα από τη Σαουδική Αραβία, για να ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό της… και πως να μην το κάνει αφού πληροφορίες αναφέρουν για 30 εκατ. ετησίως.

Διαβάστε επίσης: Πάει για διπλό χτύπημα ο Ολυμπιακός: Κορνελί και Πόιθρες στην ίδια… σελίδα (pic)

Για να οριστικοποιηθεί το «deal», μένει να συμφωνήσει η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία ζητά ένα ποσό κοντά στα 40 εκατομμύρια.

Ο Μαχρέζ τη φετινή σεζόν έπαιξε σε 47 αγώνες, σημειώνοντας 15 γκολ και είχε και άλλες 13 ασίστ, χωρίς μάλιστα να έχει το ρόλο του βασικού, που είχε στο παρελθόν στη Σίτι.

Με την ομάδα από το Μάντσεστερ κατέκτησε τα πάντα και πλέον είναι ο μοναδικός Αφρικανός ποδοσφαιριστής, που έχει σηκώσει 5 φορές την Premier League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ