Σοκ στην Τσέλσι: Ρήξη χιαστών ο Φοφανά (pic)

Σοκ στην Τσέλσι: Ρήξη χιαστών ο Φοφανά (pic)

Ο Γουέσλεϊ Φοφανά έπαθε ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα χάσει ολόκληρη τη σεζόν, με τον Ποκετίνο να εξετάζει τις επιλογές του στα στόπερ.

Η Τσέλσι προσπαθεί να μπει σε ένα σωστό μονοπάτι με τον Μαουρίσιο Ποκετίνο στον πάγκο, ο σοβαρός τραυματισμός του Φοφανά όμως, προσθέτει νέα προβλήματα στο «μπλε» στρατόπεδο.

Ο Γουέσλεϊ Φοφανά έπαθε ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου και υποβλήθηκε σε χειρουργείο με αποτέλεσμα να μένει εκτός αγωνιστικών χώρων για όλη τη σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Το ελληνικό σχέδιο του Μπαρτζώκα

Ο 22χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι από την Τσέλσι, ερχόμενος από την Λέστερ, έναντι ποσού που σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει την παρουσία του την πρώτη του χρονιά στο «Στάμφορτ Μπρίζ».

Τα 80 εκατομμύρια που δόθηκαν από την Τσέλσι δεν βρήκαν αντίκρισμα στις εμφανίσεις του Φοφανά και αυτός ο τραυματισμός έρχεται να κάνει ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα για το μέλλον του νεαρού αμυντικού στην ομάδα, αφού όταν επανέλθει από τον τραυματισμό του  περίοδος προσαρμογής θα έχει λήξει προ πολλού και θα πρέπει να γυρίσει στις καλές εμφανίσεις που έπεισαν τους «μπλε» να τον αγοράσουν από τις «Αλεπούδες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ