Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-0

Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-0

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν χρειάστηκε να φορτσάρει ιδιαίτερα κόντρα στη Γουέστ Χαμ και πήρε τον βαθμό (0-0) που χρειαζόταν για να εξασφαλίσει και μαθηματικά τη δεύτερη θέση της Πρέμιερ Λιγκ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήθελε έναν βαθμό στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ για να τερματίσει και μαθηματικά 2η στην Πρέμιερ Λιγκ και αυτόν ακριβώς πήρε σε μια αναμέτρηση που μάλλον θα ξεχαστεί γρήγορα (0-0).

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» παρατάχθηκαν με αλλαγές και τον Αλέξις Σάντσες στην κορυφή της επίθεσης, ωστόσο μετά το 15′ ανέβασαν πολύ απόδοση τους και πίεσαν τα «Σφυριά», τα οποία είχαν τον Άντριαν σε εξαιρετική ημέρα.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας, μάλιστα, δήλωσε «παρών» στην πιο σπουδαία φάση του αγώνα στο 23′, όταν σταμάτησε με το πόδι το πλασέ του Σο, με την μπάλα να βρίσκει εν συνεχεία και στο δεξί δοκάρι της εστίας του.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε αρκετά, με της Γιουνάιτεντ να έχει μεν την κατοχή, αλλά να μην μπορεί να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή της Γουέστ Χαμ. Η πρώτη ουσιαστική ευκαιρία του ημιχρόνου ήρθε στο 70ό λεπτό, με τον Πογκμπά να σουτάρει από πλάγια θέση και την μπάλα να περνάει άουτ.

Τα «Σφυριά» απείλησαν για πρώτη φορά στο 80′ με τον Αρναούτοβιτς να σουτάρει και τον Ντε Χέα να μην ανησυχεί ιδιαίτερα. Το μόνο αξιοσημείωτο από εκείνο το σημείο και μετά ήταν μια κοκορομαχία των Νόουμπλ και Πογκμπά και τα όσα ακολούθησαν. Το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με την Γιουνάιτεντ να εξασφαλίζει και μαθηματική τη 2η θέση της Πρέμιερ Λιγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ