Αναβλήθηκε το φιλικό της Τότεναμ με την Λέστερ – Τι συμβαίνει με τα φιλικά της Μπαρτσελόνα

Αναβλήθηκε το φιλικό της Τότεναμ με την Λέστερ – Τι συμβαίνει με τα φιλικά της Μπαρτσελόνα

Η φιλική αναμέτρηση της Τότεναμ με την Λέστερ στην Ταϊλάνδη αναβλήθηκε λόγω της έντονης βροχόπτωσης. Ξεπέρασαν τα προβλήματα στην Μπαρτσελόνα και συνεχίζουν τα φιλικά

Δεν θα πραγματοποιηθεί απόψε το φιλικό προετοιμασίας της Τότεναμ με την Λέστερ στην Μπανγκόκ, καθώς η πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης ταλαιπωρείται από έντονες βροχοπτώσεις, οι οποίες καθιστούν το γήπεδο ακατάλληλο.

Πιο συγκεκριμένα το φιλικό που είχε οριστεί για τις 13:00 το μεσημέρι της Κυριακής, αναβλήθηκε από την στιγμή που ο αγωνιστικός χώρος δεν κατάφερε να στεγνώσει σε τέτοιο βαθμό ώστε να μπορεί να διεξαχθεί η αναμέτρηση.

Διαβάστε επίσης: Στις 21:05 ο Φρέιρε στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό

Πλέον οι δύο ομάδες αναμένουν τα θελήματα του καιρού ώστε να ξανά οργανωθεί το φιλικό, με πιθανότερη ημερομηνία να είναι η αυριανή.

Αντίθετα θετικά μοιάζουν τα στοιχεία στο «στρατόπεδο» της Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» είδαν στο ρόστερ τους να ξεσπάει μια επιδημία γαστρεντερίτιδας η οποία ταλαιπώρησε αρκετά την ομάδα.

Ως αποτέλεσμα, το φιλικό με την Γιουβέντους που ήταν προγραμματισμένο για χθες, Σάββατο, αναβλήθηκε καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα κρούσματα του ιού έφτασαν τα οκτώ.

Η κατάσταση όμως φαίνεται να σταθεροποιείται στην Μπαρτσελόνα, με την διοίκηση της ομάδας να βγάζει ανακοίνωσει, αναφέροντας πως δεν υπάρχει περίπτωση να αναβληθεί και το φιλικό με την Άρσεναλ την ερχόμενη Τετάρτη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ