Πολ Μέρσον : Πόνταρε κατά της Χάντερσφιλντ και ντύθηκε… Muppet!

Πολ Μέρσον : Πόνταρε κατά της Χάντερσφιλντ και ντύθηκε… Muppet!

Είναι να το έχεις με τις προβλέψεις γενικά! Ο Πολ Μέρσον είχε δηλώσει πως αν η Χάντερσφιλντ έμενε στην Πρέμιερ Λιγκ θα φορούσε τη στολή ενός δημοφιλούς τηλεοπτικού χαρακτήρα και θα έβγαινε ζωντανά σε εκπομπή του SkySports. Έτσι και έγινε!

Η Πρέμιερ Λιγκ κάθε χρόνο προσφέρει υπέροχες στιγμές, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων. Είναι πρόσφατο, άλλωστε το παράδειγμα του Γκάρι Λίνεκερ, ο οποίος είχε βάλει στοίχημα ότι αν η Λέστερ κατακτούσε το πρωτάθλημα τη σεζόν 2015-16 θα παρουσίαζε την εκπομπή του με τα εσώρουχα. Οι «Αλεπούδες» πέτυχαν το ακατόρθωτο εκείνη τη σεζόν και ο παλαίμαχος Άγγλος τήρησε την υπόσχεση του.

Ένα παρόμοιο στοίχημα είχε βάλει στο τέλος της περσινής σεζόν και ο παλαίμαχος παίκτης της Άρσεναλ, Πολ Μέρσον, ο οποίος είναι σχολιαστής στο δημοφιλές τηλεοπτικό κανάλι SkySports.

Ο 50χρονος πρώην ποδοσφαιριστής είχε δηλώσει πως αν η Χάντερσφιλντ, η οποία είχε μόλις κερδίσει την άνοδο της στην Πρέμιερ Λιγκ, παρέμενε στην κατηγορία, τότε εκείνος θα πήγαινε στο στούντιο ντυμένος Gonzo (δημοφιλής χαρακτήρας του Muppet Show).

Μαντέψατε ήδη τη συνέχεια; Η Χάντερσφιλντ εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της την Τετάρτη (9/5) μετά την ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Τσέλσι και ο Μέρσον έπρεπε να τηρήσει την υπόσχεση του.

Και το έκανε! Εμφανίστηκε στη σημερινή εκπομπή ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ με κοστούμι Gonzo. Φυσικά, η αμφίεση του έγινε αντικείμενο συζήτησης στα αγγλικά Μέσα, με το twitter να παίρνει…φωτιά!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ