Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέρριψε πρόταση ύψους 23 εκατ. ευρώ της Γουέστ Χαμ για Μαγκουάιρ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέρριψε πρόταση ύψους 23 εκατ. ευρώ της Γουέστ Χαμ για Μαγκουάιρ

Την πρόταση της Γουέστ Χαμ ύψους 23 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Χάρι Μαγκουάιρ απέρριψε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μπορεί η καριέρα του Χάρι Μαγκουάιρ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει πτωτική πορεία τα τελευταία δύο χρόνια, ωστόσο πληροφορίες στο νησί αναφέρουν πολλές ομάδες να κινούνται το φετινό καλοκαίρι για την απόκτηση του.

Μεταξύ αυτών των ομάδων είναι και η κάτοχος του Europa Conference League, Γουέστ Χαμ, με τα βρετανικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για επίσημη πρόταση των «σφυριών» ύψους 23 εκατομμυρίων ευρώ στους «κόκκινους διαβόλους» για την απόκτηση του 30χρονου κεντρικού αμυντικού.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό: «Πρόταση στον Ναν»

Ωστόσο, η Γουέστ Χαμ είδε την πρόταση της να απορρίπτεται από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς κοστολογεί με περισσότερα χρήματα τον έμπειρο αμυντικό, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 με τον σύλλογο του Μάντσεστερ.

Υπενθυμίζουμε πως για την απόκτηση του από την Λέστερ η Γιουνάιτεντ είχε βγάλει από τα ταμεία της το ποσό των 87 εκατομμυρίων ευρώ. Την περασμένη σεζόν, ο Μαγκουάιρ κατέγραψε 31 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ωστόσο ήταν ξεκάθαρο πως δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του προπονητή του, Έρικ Τεν Χάαγκ. Σαν να μην έφτανε αυτό, λίγο καιρό νωρίτερα ο Ολλανδός τεχνικός τον καθαίρεσε από τη θέση του «αρχηγού», χρίζοντας τον Μπρούνο Φερνάντες τον παίκτη που θα φορά το περιβραχιόνιο τη νέα σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ