Η Αλ Αχλί κόβει το δρόμο του Άμραμπατ στη Γιουνάιτεντ (pic)

Η Αλ Αχλί κόβει το δρόμο του Άμραμπατ στη Γιουνάιτεντ (pic)

H Αλ Αχλί συνεχίζει τον ξέφρενο μεταγραφικό της σχεδιασμό, στοχεύοντας πλέον και σε παίκτες - στόχους μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ, όπως γίνεται με τον Άμραμπατ και τη Γιουνάιτεντ.

Τη στιγμή που όλα έδειχναν πως ο Σοφιάν Άμραμπατ τα έχει βρει σε όλα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία, εμφανίζεται στο προσκήνιο η Αλ Αχλί, που έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Μαροκινό.

Οι Σαουδάραβες απλώνουν παντού πλέον τα δίχτυα τους και στοχεύουν όχι μόνο σε παίκτες που θεωρητικά η καριέρα τους στα κορυφαία κλαμπ των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων τελειώνει, αλλά και σε ποδοσφαιριστές νεότερης ηλικίας που αποτελούν στόχο κορυφαίων κλαμπ.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: O Κέντρικ Ναν και οι free agent από το ΝΒΑ που είναι στη λίστα του Μπαρτζώκα (vids)

Ο Σοφιάν Άμραμπατ είναι πολύ κοντά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρ’ όλα αυτά η Αλ Αχλί θέλει να τον ντύσει στα χρώματά της, για να συμπληρώσει τους Φιρμίνο, Σεν Μαξιμέν, Μεντί και Μαχρέζ και έχει αποκτήσει στη μεταγραφική περίοδο.

Σύμφωνα με τη «L’ Equipe» η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία προσπαθεί να τον κλέψει μέσα από τα χέρια της Γιουνάιτεντ και σίγουρα έχει την οικονομική δυνατότητα για να το κάνει.

Το προβάδισμα για την απόκτησή του ωστόσο παραμένει ακόμη στην αγγλική ομάδα, που είχε ενδιαφερθεί αρχικά για τον 26χρονο Μαροκινό μέσο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ