Τότεναμ: «Καρέ» τερμάτων για τον Κέιν στη φιλινή νίκη επί της Σαχτάρ

Τότεναμ: «Καρέ» τερμάτων για τον Κέιν στη φιλινή νίκη επί της Σαχτάρ

Μπορεί ο Χάρι Κέιν να βρίσκεται κοντά στην Μπάγερν, ωστόσο αγωνίστηκε κανονικά στο φιλικό της Τότεναμ με τη Σαχτάρ και σημείωσε «καρέ» τερμάτων.

Μπορεί το μέλλον του Χάρι Κέιν στην Τότεναμ να παραμένει αβέβαιο, καθώς πέρα από το γεγονός πως το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, η Μπάγερν έχει βαλθεί να τον ντύσει με τα χρώματα της το φετινό καλοκαίρι, με τον ίδιο να έχει έρθει σε συμφωνία με τους Βαυραούς.

Στο φιλικό της Τότεναμ απέναντι στη Σαχτάρ ο Χάρι Κέιν αγωνίστηκε κανονικά, φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού και φρόντισε να τονίσει σε όλους πόσο θα λείψει από την Τότεναμ -αν τελικά αποχωρήσει-, πετυχαίνοντας «καρέ» τερμάτων απέναντι στους πρωταθλητές Ουκρανίας και αποθεώθηκε από τους φιλάθλους των «σπερς» κατά την αποχώρηση του από τον αγωνιστικό χώρο.

Διαβάστε επίσης: Άρης: Κέρδισε τη «μάχη» με την Τίγκρες για Μοντόγια

Ο 3Οχρνος φρόντισε να ανοίξει το σκορ στο 30 λεπτό του αγώνα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, μη αφήνοντας περιθώριο αντάδρασης στο αντίπαλο τερματοφύλακα που έπεσε σωστά.

Στο 50ο λεπτό ο Μάντισον έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, με τον Κέιν να δίνει εκ νέου το προβάδισμα με κεφαλιά για το 2-1. Πέντε λεπτά αργότερα ο αρχηγός της Τότεναμ υποδέχτηκε την πάσα του Κουλουσέφσκι και με όμορφο τελείωμα έκανε το 3-1 ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ.

Ο διακαής πόθος του τεχνικού της Μπάγερν, Τόμας Τούχελ, ολοκλήρωσε την εντυπωσιακή του εμφάνιση στο 79ο λεπτό πετυχαίνοντας «καρέ» τερμάτων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ