Άλαν Σίρερ: Ανυπομονεί να φύγει ο Χάρι Κέιν από την Premier League και το δείχνει…

Άλαν Σίρερ: Ανυπομονεί να φύγει ο Χάρι Κέιν από την Premier League και το δείχνει…

Ο Άλαν Σίρερ αποτελεί στον πρώτο σκόρερ στην ιστορία της Premier League και βιάζεται να στείλει τον Χάρι Κέιν στο Μόναχο για να μην σπάσει το ρεκόρ του.

Το σήριαλ ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Χάρι Κέιν δεν απασχολεί μόνο τους φιλάθλους των δύο ομάδων, αλλά και του Άλαν Σίρερ. Ο λόγος; Απλός. Θέλει να κρατήσει την θέση του πρώτου σκόρερ στην ιστορία της Premier League.

Ο ποδοσφαιρικός εγωισμός είναι ένα σύμπτωμα που απ’ ότι φαίνεται εμφανίζεται και αφού ένα παίκτης έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Παρά τις τελευταίες αλλάγες που ήθελε να κάνει η Τότεναμ στην συμφωνία για την πώληση του Χάρι Κέιν, ο Άγγλος επιθετικός ταξιδεύει προς το Μόναχο για να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Μπάγερν αντί 100+20 εκατ. ευρώ για τέσσερα χρόνια.

Τα χαρμόσυνα αυτά νέα τα έμαθε και ο πρώην σέντερ φορ της Νιουκάστλ με τον 52χρονο, πλέον, Σίρερ ο οποίος με τα 260 τέρματα που έχει πετύχει να διατηρεί ακόμα το ρεκόρ του και να έχει το κεφάλι για λίγο καιρό ακόμα ήσυχο. Ο Χάρι Κέιν έχει σταματήσει στα 213 γκολ κι αν δεν επιστρέψει στην Αγγλία τότε θα παραμείνει δεύτερος μέχρι νεοτέρας. Ο Άλαν Σίρερ προφανώς και χαρούμενος από αυτή την εξέλιξη δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μία φωτογραφία που εμφανίζεται ως πιλότος και μία λεζάντα να αναγράφει: «Έλα Χάρι ήρθε η ώρα να φύγεις»!

Η ανάρτηση του Άλαν Σίρερ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ