Ποστέκογλου: «Έβγαλα τον Ρομέρο γιατί χτύπησε στο κεφάλι, η ιατρική ομάδα ήταν πολύ σίγουρη ότι έπρεπε να τον βγάλουμε»

Ποστέκογλου: «Έβγαλα τον Ρομέρο γιατί χτύπησε στο κεφάλι, η ιατρική ομάδα ήταν πολύ σίγουρη ότι έπρεπε να τον βγάλουμε»

Ο Άγγελος Ποστέκογλου αναφέρθηκε στον λόγο που έβγαλε τον Κριστιάν Ρομέρο από το ισόπαλο παιχνίδι (2-2) της Τότεναμ με την Μπρέντφορντ.

Η Τότεναμ δεν κατάφερε να ξεκινήσει με νίκη τη φετινή Premier League στο επίσημο ντεμπούτο στον πάγκο των «σπερς» του Άγγελου Ποστέκογλου, καθώς έμεινε στο 2-2 με την Μπρέντφορντ.

Ένας από τους άτυχους της αναμέτρησης ήταν ο Κριστιάν Ρομέρο, που αποχώρησε ως αλλαγή στο 14ο λεπτό μετά από χτύπημα στο κεφάλι. Ο Άγγελος Ποστέκογλου, αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να αντικαταστήσει τον Αργεντινό παγκόσμιο πρωταθλητή κεντρικό αμυντικό, παρόλο που ο τελευταίος δεν ήθελε να βγει από το ματς.

Διαβάστε επίσης: Η «σούπερ τέτοια», τα social και η Φιλαδέλφεια…

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ποστέκογλου μετά την αναμέτρηση:

«Η ιατρική ομάδα ήταν πολύ σίγουρη ότι έπρεπε να τον βγάλουμε. Ο παίκτης δεν είναι αυτός που άκουσε σε αυτή την κατάσταση. Οι άνθρωποι σαν εμένα πρέπει να το βουλώνουν και να ακούνε τους γιατρούς, οπότε αυτό έκανα.

Έχουμε ξεπεράσει το στάδιο των προπονητών ή των παικτών που προσπαθούν να γίνουν αστείοι με αυτά τα πράγματα. Είναι ξεκάθαρο ότι τα πρωτόκολλα υπάρχουν εκεί για ένα λόγο και η ευημερία του παίκτη είναι πρωταρχικής σημασίας. οπότε οι αποφάσεις θα λαμβάνονται από τους ανθρώπους που γνωρίζουν καλύτερα το αντικείμενο από ότι εγώ.

Είναι αρκετά ξεκάθαρο γιατί τον αντικαταστήσαμε. Είναι άσπρο ή μαύρο για εμάς, δεν πρόκειται να ρισκάρουμε με τους ανθρώπους μας όταν ξέρουμε ποιες είναι οι επιπτώσεις. Φαίνεται καλά, αλλά ο παίκτης δεν είναι αυτός που τα ξέρει αυτά τα πράγματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ