Τιμωρία στους διαιτητές του Μάντσεστερ Γ. – Γουλβς για πέναλτι που δεν καταλόγισαν

Τιμωρία στους διαιτητές του Μάντσεστερ Γ. – Γουλβς για πέναλτι που δεν καταλόγισαν

Οι διαιτητές της χθεσινής αναμέτρησης Μάντσεστερ Γ. - Γουλβς τιμωρήθηκαν για μία αγωνιστική για μη καταλογισμό πέναλτι του Ονάνα πάνω στον Καλάιτζιτς.

Ένα πεντακάθαρο πέναλτι από τον τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αντρέ Ονάνα στον επιθετικό της Γουλβς, Κάλαϊτζιτς, όταν ο πρώτος έκανε έξοδο και έπεσε πάνω του, δεν καταλογίστηκε χθες (14/8) στην Premier League.

Με τον διαιτητή Σάιμον Χούπερ και τους VAR-ίστες, Μάικλ Σάλισμπερι και Ρίτσαρντ Ουέστ, να τιμωρούνται σήμερα (15/8) με μία αγωνιστική για τον μη καταλογισμό του πέναλτι.

Διαβάστε επίσης: Ο Πειραιάς γιορτάζει

Παρά τις έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο των Γουλβς, ο Σάιμον Χούπερ, στέρησε από τους φιλοξενούμενους την ευκαιρία να εκτελέσουν πέναλτι, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιντεν να επικρατεί με 1-0 μετά το γκολ του Βαράν στο 76ο λεπτό στον αγώνα με τον οποίο έπεσε η «αυλαία» της 1ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο προπονητή των Γουλβς Γκάρι Ο’ Νιλ αποκάλυψε δε ότι μετά το τέλος του ματς, ο πρόεδρος της Ένωσης Διαιτητών, Τζον Μος, επισκέφθηκε τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων όπου και παραδέχθηκε πως θα έπρεπε να έχει καταλογιστεί πέναλτι υπέρ τους στη συγκεκριμένη φάση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ