Αλ Νασρ: Κινείται γρήγορα για να αποκτήσει τον Λαπόρτ από την Μάντσεστερ Σίτι

Αλ Νασρ: Κινείται γρήγορα για να αποκτήσει τον Λαπόρτ από την Μάντσεστερ Σίτι

Ο Έμερικ Λαπόρτ είναι πολύ κοντά στην Αλ Νασρ με τον παίκτη να συζητάει με την ομάδα του Ριάντ για τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου.

Ο Έμερικ Λαπόρτ είναι πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου και η Αλ Νασρ κινείται γρήγορα για να τον αποκτήσει. Μετά τις προσθήκες των Ρονάλντο, Μπρόζοβιτς, Μανέ και Τέλες οι Σαουδάραβες θέλουν να προσθέσουν στο ρόστερ ακόμη ένα παίκτη από την Ευρώπη.

Ο Ισπανός αμυντικός, που βρίσκεται αυτή την στιγμή στην Αθήνα για τον τελικό του Σούπερ Καπ ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του. Η ομάδα του Γκουαρντιόλα κοίταζε να τον πουλήσει τις τελευταίες εβδομάδες και φαίνεται πως έδωσε το «πράσινο φως» για την μετακίνησή του. Οι εκπληκτικές αποδόσεις του Άκε την περασμένη σεζόν, τα λεπτά που μειώνονταν όλο και περισσότερο και το συμβόλαιο των 5 ετών που έφτασε στο τέλος οδήγησε τον παίκτη στην αποχώρηση.

Διαβάστε επίσης: «Ψάχνει το… μπαμ με παίκτη της Λίβερπουλ η Αλ Νασρ» (pic)

Υπενθυμίζεται πως ο 29χρονος αποκτήθηκε από την Αθλέτικ Μπιλμπάο τον Γενάρη του 2018 για 65 εκατ. ευρώ αποτελόντας την ακριβότερη μεταγραφή της Σίτι εκείνη την περίοδο μετά από αυτή του Ντε Μπρόινε. Εκ τούτου έχει καταγράψει 180 συμμετοχές με 12 γκολ και 4 ασίστ κατακτόντας 5 τίτλους Premier League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ