Νότιγχαμ Φόρεστ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 2-1: Λύτρωση στο φινάλε με τον Γουντ…

Νότιγχαμ Φόρεστ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 2-1: Λύτρωση στο φινάλε με τον Γουντ…

Xάρη σε ένα τέρμα του Κρις Γουντ στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης η Νότιγχαμ Φόρεστ επιβλήθηκε της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με σκορ 2-1.

Την πρώτη της νίκη στη φετινή Premier League πανηγύρισε η Νότιγχαμ Φόρεστ που τα… χρειάστηκε απέναντι στη νεοφώτιστη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, όμως χάρη σε ένα γκολ του Κρις Γουντ στο 90ο λεπτό του παιχνιδιού επιβλήθηκε με σκορ 2-1 για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το σύνολο του Στίβεν Κούπερ ήταν καλύτερο στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και εν τέλει μπόρεσε να φτάσει στο πολυπόθητο θετικό αποτέλεσμα που της δίνει ώθηση ενόψει της συνέχειας στη κορυφαία ποδοσφαιρική λίγκα του πλανήτη.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για η Νότιγχαμ που κατάφερε να ανοίξει το σκορ και να πάρει το προβάδισμα μόλις στο 3ο λεπτό του ματς, χάρη στο τέρμα του Ταϊβό Αβονίγι που έκανε το 1-0. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι πιεστικοί για να σημειώσουν κι άλλο γκολ, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, με το 1-0 να μείνει μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Όπως ακριβώς στο πρώτο 45λεπτο, έτσι και το δεύτερο ξεκίνησε με γκολ. Αυτή τη φορά όμως για τη Σέφιλντ που στο 48′ βρήκε τον τρόπο να φέρει τον αγώνα στα ίσα με δράστη τον Γκουστάβο Χάμερ. Στη συνέχεια το παιχνίδι ήταν αρκετά ανοιχτό, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω, με φάσεις εκατέρωθεν, αφού και οι δύο ομάδες έψαχναν το τέρμα της νίκης. Η… λύτρωση ήρθε τελικά για τη Νότιγχαμ, με τον Γουντ να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Οριέ κάνοντας το 2-1 και χαρίζοντας τους τρεις βαθμούς στους «κόκκινους».

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ: Τέρνερ, Μπολί (69′ Ελάνγκα), Γουόραλ, Μακένα, Οριέ, Γκιμπτς-Γουάιτ, Μανγκαλά (69′ Γέιτς), Γουίλιαμς, Ντανίλο (90′ Κουγιατέ), Τζόνσον (90′ Νιακατέ), Αβονίγι (84′ Γουντ)

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Φοντέρινχαμ, Αχμέντοτζιτς, Ίγκαν, Ρόμπινσον, Όζμπορν, Βινίσιους (58′ Μπάσαμ), Νόργουντ, Χάμερ, Λόου (46′ Λαρουσί), Τραορέ (82′ Χάκφορντ), Οσούλα (74′ Μπρουκς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ