Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στο στόχαστρο ο Νέλσον Σεμέδο της Γουλβς

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στο στόχαστρο ο Νέλσον Σεμέδο της Γουλβς

Την περίπτωση του Νέλσον Σεμέδο της Γουλβς εξετάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ετοιμάζει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του 29χρονου μπακ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να έχει ενισχυθεί και στο δεξί άκρο της άμυνάς της μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Νέλσον Σεμέδο της Γουλβς.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο πως Γιουνάιτεντ και Γουλβς έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας, με τις συζητήσεις να βρίσκονται σε καλό επίπεδο, με την επίσημη πρόταση από πλευράς «Κόκκινων Διαβόλων» να μην αργεί να κατατεθεί.

Διαβάστε επίσης: Η Τσουκαρίτσκι και ο νέος Ολυμπιακός μετά τους Σέρβους…

Από την πλευρά τους οι «Λύκοι» έχουν διάθεση να ακούσουν προτάσεις για τα «αστέρια» του συλλόγου καθώς πρέπει να καταφέρει να ανταποκριθεί στους οικονομικούς περιορισμούς του Financial Fair Play. Ήδη έχουν αποχωρήσει οι Ρούμπεν Νέβες, Νέιθαν Κόλινς και Ραούλ Χιμένεθ, ενώ ο Ματέους Νούνιεζ έχει δεχθεί επίσημη πρόταση από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Σεμέδο δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Γουλβς έως το καλοκαίρι του 2025. Στην Αγγλία αγωνίζεται από το 2020, όταν οι «λύκοι» τον απέκτησαν από τη Μπαρτσελόνα, έναντι 32 εκατομμυρίων ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ