Φαβορί για αντί-Βενγκέρ ο Αρτέτα, πρώτος στόχος ο Παπασταθόπουλος!

Φαβορί για αντί-Βενγκέρ ο Αρτέτα, πρώτος στόχος ο Παπασταθόπουλος!

Εξελίξεις στην Αρσεναλ, καθώς ο Μίκελ Αρτέτα θεωρείται πλέον το φαβορί για να διαδεχθεί τον Αρσέν Βενγκέρ. Φήμες και για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τους κανονιέρηδες.

Ολοένα και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Μίκελ Αρτέτα να είναι ο διάδοχος του Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο της Αρσεναλ. Χαρακτηριστικό πως τις τελευταίες ώρες ο 36χρονος πρώην ποδοσφαιριστής του Αλσατού και νυν βοηθός του Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο της Μάντεστερ Σίτι βγάζει προς έξω ότι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους κανονιέρηδες.

Για τους κανονιέρηδες ακούστηκαν κατά καιρούς  και τα ονόματα των Ουνάι Εμερι, Λουίς Ενρίκε και Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ωστόσο αυτή τη στιγμή σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο Αρτέτα

Τις τελευταίες ώρες τα αγγλικά ΜΜΕ θέλουν τον Αρτέτα να τα έχει βρει σε όλα με την Άρσεναλ, αποτελώντας μάλιστα προσωπική επιλογή του εκτελεστικού διευθυντή του συλλόγου, Ιβάν Γκαζίδη.

Ο Γκαζίδης θεωρεί τον Ισπανό νεαρό τεχνικό πολύ εξελίξιμο και έχοντας θητεύσει για δύο σεζόν δίπλα στον Γκουαρδιόλα, θεωρείται ως μια πολύ ελκυστική επιλογή.

Εξάλλου, τα ξένα ΜΜΕ υποστηρίζουν πως η πρώτη μεταγραφική κίνηση της Αρσεναλ θα είναι ο Σωκράτης Παπασταθόόπουλος, με τον οποίον οι διαπραγματεύσεις φέρονται να βρίσκονται επίσης σε προχωρημένο στάδιο.

Αλλωστε σύμφωνα με πρόσφατο ρεπορτάζ του Kicker, ο Ελληνας στόπερ αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Ντόρτμουντ, το οποίο ολοκληρώνεται το 2019, κι αναμένεται να αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ