Μάντσεστερ Σίτι: Απέρριψε την πρώτη προσφορά για τον Νούνες η Γουλβς

Μάντσεστερ Σίτι: Απέρριψε την πρώτη προσφορά για τον Νούνες η Γουλβς

Αρνητική ήταν η πρώτη απάντηση της Γουλβς στην Μάντσεστερ Σίτι μετά την πρόταση ύψους 55 εκατομμυρίων ευρώ για τον Ματέους Νούνες.

Ο τραυματισμός του Κέβιν Ντε Μπρόινε στην πρεμιέρα του Αγγλικού πρωταθλήματος απέναντι στην Μπέρνλι (νίκη, 0-3) άλλαξε τα σχέδια του Πεπ Γκουαρδιόλα για την σεζόν 2023/24. Έτσι, μετά την απόκτηση του Ντοκού ως αντί Μαχρέζ πλέον πρέπει να καλυφθεί και το κενό του Βέλγου μέσου, γι’ αυτό σε πρώτο πλάνο έχει περάσει η περίπτωση του μέσου της Γουλβς, Ματέους Νούνες.

Χθες (23/08) η Σίτι μετέτρεψε το ενδιαφέρον σε επίσημη πρόταση, καθώς στα γραφεία της Γουλβς έφτασε το ποσό των 55 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου οι «Λύκοι» να μεταβιβάσουν τα δικαίωματα του παίκτη στους «Πολίτες». Ωστόσο, η πρόταση δεν έγινε αποδεκτή.

Διαβάστε επίσης: Η Τσουκαρίτσκι και ο νέος Ολυμπιακός μετά τους Σέρβους…

Σύμφωνα με την «Telegraph», η Γουλβς απέρριψε την παραπάνω πρόταση από την Σίτι, καθώς θεωρούν πως η αξία του Νούνες είναι αρκετά υψηλότερη. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως οι νταμπλούχοι Αγγλίας θα εγκαλείψουν την περίπτωση του παίκτη και αναμένεται να επανέλθουν με νέα πρόταση.

Η χρηματιστηριακή αξία του Ματέους Νούνιες είναι 45 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τον transfermarkt.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ