Τελευταίος αγώνας του Σαλάχ στη Λίβερπουλ;

Τελευταίος αγώνας του Σαλάχ στη Λίβερπουλ;

Αθλητικό τηλεοπτικό δίκτυο της Σαουδικής Αραβίας μετέδωσε το βράδυ του Σαββάτου πως ο Αιγύπτιος θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με τους Κόκκινους στο παιχνίδι με τη Νιουκάστλ.

Ο αγώνας της Λίβερπουλ με τη Νιουκάστλ που θα ξεκινήσει στο Σεντ Τζέιμς Παρκ σε λίγες ώρες θα είναι ο τελευταίος του Μοχάμεντ Σαλάχ με την κόκκινη φανέλα;

Σύμφωνα με το post που ανέβασε στο X (πρώην twitter) το βράδυ του Σαββάτου το σαουδαραβικό αθλητικό δίκτυο KSA Sport, μετά το παιχνίδι με τις «Καρακάξες» ο αίγυπτιος άσος θα πετάξει για το Ντουμπάι για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις πριν υπογράψει το φαραωνικό συμβόλαιό του με την Αλ Ιτιχάντ. Διάφορες πηγές ανέφεραν πως ο Σαλάχ έχει ενημερώσει τη Λίβερπουλ πως θέλει να αγωνιστεί στη Σαουδική Αραβία.

Το deadline για την ολοκλήρωση της μεταγραφής εκπνέει αύριο, 28 Αυγούστου και η πρόταση των Αράβων στο κλαμπ του Μερσεϊσάιντ ξεπερνά τα 100 εκατ. ευρώ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωνε την Παρασκευή πως η Λίβερπουλ δεν έχει δεχτεί καμία πρόταση, αλλά ακόμα κι αν αυτή κατατεθεί ο Σαλάχ δεν πρόκειται να φύγει από το Ανφιλντ.

Το χαρακτηριστικό της ιστορίας που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη είναι πως η σημερινή αντίπαλος της Λίβερπουλ, η Νιουκάστλ, ανήκει στο κρατικό ταμείο επενδύσεων της Σαουδικής Αραβίας, το περίφημο PIF στο οποίο ανήκει και η Αλ Ιτιχάντ που διεκδικεί τον Σαλάχ.

Στην περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής των 187 τερμάτων σε 307 συμμετοχές με την κόκκινη φανέλα μετακομίσει στην Αραβική Χερσόνησο, τα περιθώρια για να τον αντικαταστήσει ο Κλοπ θα είναι πολύ περιορισμένα καθώς η αυλαία των μεταγραφών πέφτει την Παρασκευή και τα περισσότερα πρωταθλήματα βρίσκεται πλέον σε πλήρη εξέλιξη.

Ένα από τα ονόματα που έχουν ήδη αναφερθεί ως πιθανοί αντικαταστάτες του Σαλάχ είναι ο ιταλός διεθνής της Γιουβέντους Φεντερίκο Κιέζα.

ΠΗΓΗ: in.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ