Παίρνει τον Φάτι από την Μπαρτσελόνα η Μπράιτον

Παίρνει τον Φάτι από την Μπαρτσελόνα η Μπράιτον

Μια πολύ καλή μεταγραφή είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η Μπράιτον αποκτώντας δανεικό τον Άνσου Φάτι.

Στην Μπράιτον θα επιχειρήσει να κάνει επανεκκίνηση στην καριέρα του ο Ανσου Φάτι. Οι «γλάροι» φαίνεται πως έκαναν την έκπληξη και συμφώνησαν με την Μπαρτσελόνα για τον δανεισμό του 20χρονου επιθετικού, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και δεν κατάφερε να ξεδιπλώσει το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του.

Ο νεαρός εξτρέμ, βλέποντας ότι δεν λογίζεται ως βασικός στα πλάνα του Τσάβι για τη φετινή περίοδο, ήθελε να πάει κάπου που θα βρει χρόνο συμμετοχής και η Τσέλσι είχε εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του, όμως η Μπράιτον έκανε την έκπληξη και, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού και ισπανικού Τύπου, «έκλεισε» τη συμφωνία με τους Καταλανούς.

Επισημαίνεται ότι ο δανεισμός του Φάτι δεν θα περιλαμβάνει οψιόν αγοράς, καθώς οι «μπλαουγκράνα» συνεχίζουν να τον θεωρούν αναπόσπαστο κομμάτι του μελλοντικού κορμού της ομάδας. Ο Ισπανός διεθνής έχει συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα ως το 2027 και η ρήτρα αποδέσμευσής του ανέρχεται στο αστρονομικό ποσό του 1 δισ. ευρώ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ